Marcin1mazda napisał(a):i muszę uzbierać na skrzynie z półosiami od GT.
a ile to kosztuje?
www.mazdaspeed.pl
Marcin1mazda napisał(a):i muszę uzbierać na skrzynie z półosiami od GT.

Marcin1mazda napisał(a):Wczoraj trochę popadało i końca 3-ki w 3 osoby nie było trakcji
Marcin1mazda napisał(a):Wczśniej była od mx3 B6 Dohc a Obecnie jest Od B6 Sohc

pawlak32 napisał(a):Chciałbym mieć problemy z takcją na 3 czy na 4 biegu. Ale niestety nie mam 400 koni w ośce i łysych opon 155

Jacek176 napisał(a):To ona dopiero zacznie zapitalać jak włożysz jakąś krótką skrzynie. Bo te od SOHC mają długie przełożenia.
Jacek176 napisał(a):No właśnie o tym mówiłem. Uderz w stół nożyce się odezwą łoł
Trafił się pierwszy niedowiarek łoł
Tak dla twojej wiadomości problemy z trakcją (jak było mokro oczywiście) miałem na nówkach Toyo (pierwszy sezon) o szerokości 195.
Wcześniej miałem Jakieś Zimowe Continentale 185-60-15 i było tak samo BratCukierka napisał(a):skrzynię z półosiami, zwrotnicami, sprzęgłem i kołem zamachowym za 600zł

Globy napisał(a):Ładna
Globy napisał(a):oryginalna sztuka z firmowymi podkładkami i spojlerem GT.
Globy napisał(a):We wnętrzu kubełki?

Marcin1mazda napisał(a):Jacek176 napisał(a):To ona dopiero zacznie zapitalać jak włożysz jakąś krótką skrzynie. Bo te od SOHC mają długie przełożenia.
Nie chce. Wole Ori GT bo Te sohc za szybko Padają
Marcin1mazda napisał(a):Ja mam z Przodu 195-50-15 BFGoodrich PROFILER G jechałem madzią w 3 osoby Gdy popadało i 100km/h 3 wrzucone gaz na 3/4 i madzia traci trakcjeWcześniej miałem Jakieś Zimowe Continentale 185-60-15 i było tak samo
![]()

Jacek176 napisał(a):No widzisz ale niektórym się w głowie nie mieści, że wolnossące 4-cylindrowe 1.8 może być szybkie. Myślą, że jak ich super hiper wypasione v6 tak nie potrafi to coś co ma tylko 4 cylindry tym bardziej łoł
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pawlak32 napisał(a):Moge mieć prośbe do któregoś z tych superszybkich 4 cylindrowych 140 konnych mazd co trakcji na trójce nie mają ? Jesli tak to nagrajcie mi filmik jak nie macie trakcji przy 100 km/h łoł
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Marcin1mazda napisał(a):pawlak32 napisał(a):Moge mieć prośbe do któregoś z tych superszybkich 4 cylindrowych 140 konnych mazd co trakcji na trójce nie mają ? Jesli tak to nagrajcie mi filmik jak nie macie trakcji przy 100 km/h łoł
Nie ma ProblemuPopada troszkę Pojade na miasto I Nagram CI filmik Jak magda do konca 3-ki niema trakcji

Jacek176 napisał(a):Ja tam nic nie będę nagrywał. Jak dla mnie to może żyć z poczuciem, że K-series to najlepsze silniki Mazdy łoł
Palkerson napisał(a):fajny spojler

Czyli jeśli tamta ma 103 konie to twoja bedzie miała ze 105
Ja nigdzie nie napisałem ze V6 jest szybkie. Bo jakoś przyznaje ze ja mam trakcje już na dwójce. Wiec nie mowie mi ze mam najszybsze auto bo w przeciwienstwie do was jestem świadom że o nie mam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości