Abraham napisał(a):konwersacja może mieć miejsce tylko między ludźmi z podstawami kultury a samą konwersację nie kończy się w sposób chamski ucinając ją w pewnym momencie
a więc dlaczego na moje pytanie z jakiej racji mamy Ci zafundowac hamownie do razu ją uciałes mówiąc "jak chcecie.."?, to z PCK było tylko odpowiedzią na to na tym samym poziomie
Po drugie... ja sie z Tobą nie spoufalam, bo do tego to trzeba się choć trochę znać, a nie oceniać ludzi po wypowiedzi z jednego postu – a sam mnie oceniłeś mówiąc, że brak mi kultury
Wcale Cie nie wyganiam, zastanawiam się dlaczego przez ten czas nie pojawiłeś się na spocie i pokazałeś MPS?
Po trzecie...
Motwy z ikonkami już pomine bo mogą być wieloznaczne i z kontekstu zdania czasami ciężko jest wniskowac co autor ma na mysli... ja osobiście podebrałem to jako drwine. Ciekaw jestem jak Ty byś to odebrał gdybysmy zamienieli się rolami
po czwarte... apropo konwersacji. Sam tu na nas naskoczyłeś w swoim pierwszym poście, a teraz piszesz, że chcesz prowadzić konwersacje na poziomie i z kulturą?
Wiele razy sam sobie zaprzeczas.... ale jak napisałeś wyżej, szkoda śmiecić temat ( i tak pewnie zostanie to usunięte) i z tym się z Tobą zgadzam
Ta rozmowa wcale nie musiała mieć miejsca, wystarczyło tylko inaczej sformułować swój pierwszy post.
A dlaczego inaczej? Patrz wyżej pkt 4
Co do spraw technicznych nie wypowiadam się, może faktycznie znasz sie lepiej, nie oceniam bo szczerze to pierwszy raz Cie widze na forum
Po prostu uderzył mnie Twój ton wypowiedzi, który z góry zakłada, że nic nie wiemy i trzeba od razu mieszać z błotem
Z wyrazami szacunku
Pozdrawiam i dzięki za rozmowe.