Gdzie pracują Mazdowicze?
ja jestem Kierownikiem ds Administracyjnych w Klinice Vertimed www.vertimed.pl jak by ktoś potrzebował skorzystać
i koordynatorem administracji w Mazowieckim Towarzystwie Rodzin i Przyjaciół Dzieci uzależnionych "Powrót z U"

i koordynatorem administracji w Mazowieckim Towarzystwie Rodzin i Przyjaciół Dzieci uzależnionych "Powrót z U"
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Ja pracuję na hucie Katowice jako technik wytapiacz , szykuję stal na następne madzialeny 
- Od: 29 cze 2008, 18:06
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 benzyna 2003 rok
a ja odnowie temat i napisze, że jestem uczniem klasy 3 LO W Pruszczu Gdańskim [tuż przed maturą- potem AWF) i dorabiam grając w piłkę nożną jako bramkarz w 4 lidze
( 3 liga Baaaardzo blisko
)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 26 sty 2009, 16:50
- Auto: Mazda 323F 1.5 benz.16V 1996r
No coz ja na tym forum czesto nie przebywam ale pracuje i mieszkam od kilku lat z rodzina na obczyznie w UK, pracuje jako Inspektor w firmie zajmujacej sie produkcja Systemow Ratowania Zycia dla Mysliwcow Wojskowych (fotle katapultowe) w skrocie Ejection Seats – www.martin-baker.com. To taka prawie monopolistyczna firma jesli chodzi o takie rzeczy na swiecie. Mamy rowniez kontrakty z Polska i przedewszystkim 90% z USA robimy rowniez dla NASA fotele jak i urzadzenia sterujace otwieraniem sie spadochronow.
- Od: 26 wrz 2008, 21:27
- Auto: Mazda6 2005 2.0 TDI Sport BOSE
jak narazie mam zawód Technik mechanik ktorego nie wykonuje...obecnie pracuje w Szpitalnym Oddziale Ratunkowym tak jakos sie zaczepilem ( pielegniareczki w spodniczkach hehe:P) oraz prowadze sklep spozywczy razem z siostra...
Jestem na I roku Stosunków Miedzynarodowych w Białymstoku
Jestem na I roku Stosunków Miedzynarodowych w Białymstoku
- Od: 8 mar 2009, 22:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V '96
z wykształcenia technik mechanik (elektropneumatyka- elektrohydraulika) pracy w zawodzie brak
z zamiłowania fotograf, grafik, projektant wnętrz, projektant poligrafii mało i wielkoformatowej reklamy (coś się czasem przyplącze)
z konieczności magazynier operator wózka widłowego
od 3marca bez pracy (katastrofa)
z zamiłowania fotograf, grafik, projektant wnętrz, projektant poligrafii mało i wielkoformatowej reklamy (coś się czasem przyplącze)
z konieczności magazynier operator wózka widłowego
od 3marca bez pracy (katastrofa)
- Od: 11 mar 2009, 00:54
Skończyłem rachunkowość na UEku w Krakowie.
Teraz swoją Madzię parkuję pod budynkiem Shella
A co ciekawe, na stacji tej marki nie zatrzymuję się nigdy
Teraz swoją Madzię parkuję pod budynkiem Shella
A co ciekawe, na stacji tej marki nie zatrzymuję się nigdy
- Od: 4 kwi 2008, 12:30
- Auto: 626 GF 1.8 100KM
a ja poprostu pracuje na budowie w wykończeniach wewnątrz i na zewnątrz wsumie ogulnobudowlanka a zawód elektromonter którego nie wykonywałem,co ciekawe robiłem nawet kiedyś mebelki pod zabudowy i nie tylko. żle teraz nawet nie zarabiam,wkońcu madzi sie dorobiłem 
moja MAGDALENA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d7 ... 93e47.html "
- Od: 24 lut 2009, 22:02
- Auto: mazda323f BA 97r. 1,5 16v
To i ja się pochwalę, w końcu po długich walkach dostałem normalną umowę o prace, a nie jakieś zlecenie
Vistula Group S.A. – magazynier
z wykształcenia jak narazie informatyk, a za 2 lata (miejmy nadzieję) już teleinformatyk
Vistula Group S.A. – magazynier
z wykształcenia jak narazie informatyk, a za 2 lata (miejmy nadzieję) już teleinformatyk
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Witam
Ja tez nie mam sie czym za bardzo chwalic Pracuje w Barze w Lublinie chociaz ten Bar nazywa sie Seven Cafe(niby Kawiarnia) nie narzekam pracuje juz tam 2 lata prawie i jest Ok
Pozdrawiam
-
Carrie87
Consultant IT, mozna powiedziec.
W chwili obecnej Philips w NL.
W chwili obecnej Philips w NL.
pozdrawiam,
cyprian
cyprian
- Od: 31 mar 2008, 20:26
- Auto: Velocity Red RX-8 Revolution
STUDENT III ROKU w WSEIZ kierunek: zarządzanie i inżynieria produkcji ; specjalizacja: Zarządzanie eksploatacją samochodów i ochrona środowiska. Przez 2 lata pełniłem funkcję Przewodniczącego Samorządu Studenckiego
A pracuje w :
www.kokoro-team.pl jako asystent PREZESA
A pracuje w :
www.kokoro-team.pl jako asystent PREZESA
Dwie BA V6tki w rodzinie...
Moja Czerwona Wyścigówka:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=71454
SPRZEDAM:
KOŁA ZIMOWE 4x100 Z prawie nowymi OPONAMI FULDA KRISTAL MONTERO II 185/65/14 cena: 600zł do negocjacji.
Głośniki: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=71808
Moja Czerwona Wyścigówka:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=71454
SPRZEDAM:
KOŁA ZIMOWE 4x100 Z prawie nowymi OPONAMI FULDA KRISTAL MONTERO II 185/65/14 cena: 600zł do negocjacji.
Głośniki: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=71808
- Od: 6 mar 2007, 22:09
- Auto: 323F 2.0 V6 GT – 11/1996r.
Studiuję Informatykę Stosowaną na AGH (zaocznie).
Na co dzień pracuje jako Konsultant ds. e-learning w MyNetwork Polska, więc jeśli kogoś interesują szkolenia metodą e-learning, służę pomocą :–)
Na co dzień pracuje jako Konsultant ds. e-learning w MyNetwork Polska, więc jeśli kogoś interesują szkolenia metodą e-learning, służę pomocą :–)
-
Angelos
Ja uczę się zaocznie na WSZMiJO w Kato na kierunku j. angielski w biznesie. IV semestr.
Pracuję w salonie łazienek na oddziale hurtowni "Stoń" w Zabrzu ( www.tgs.pl ) jako "specjalista ds. marketingu i handlu" dumnie brzmi, ale znaczy tyle, co koleś od wszystkiego
Polecam sklep.. tanie płytki, ceramika, wyposażenie łazienek i technika grzewcza.
Pracuję w salonie łazienek na oddziale hurtowni "Stoń" w Zabrzu ( www.tgs.pl ) jako "specjalista ds. marketingu i handlu" dumnie brzmi, ale znaczy tyle, co koleś od wszystkiego
Polecam sklep.. tanie płytki, ceramika, wyposażenie łazienek i technika grzewcza.
人馬一体
>>>> Mój Dudowóz <<<<
Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)

Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)
A ja jestem z lodzi i w tym oto mieście istnieje zakład pracy a raczej obóz pracy zwany DELL 

-
woodzia75