Mazda MX-3 B6 & Mazda MX-3 K8
Mati90Łdź napisał(a):aha czyli można im zaufac? no to spoko... dzięki wielkie
Spoko. Polecam!
wronx napisał(a):Nieźle się prezentują. Na pierwszy rzut oka jak Superturimo GT.
Dzięki. Jak je założe po zimie wtedy dodam nowe fotki, zobaczymy jak się prezentuje całe autko po obniżeniu zawiechy.
Aktualizacja na stronie pierwszej . Zapraszam!
Może się powtarzam ale piękna jest 

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
ogolnie MX-3 w wiekszosci przypadkow srednio mi sie podoba ale ten egzemplarz ma w sobie to cos
Wszystko idealnie dobrane – tlumik, felga, swiatla
Ale z tymi swiatlami z tylu to pewnie bedziesz mial ciezko z niebieskimi
(czerwone kierunki)
Jacol napisał(a):Może się powtarzam ale piękna jest
thanks

sq2jul napisał(a):ogolnie MX-3 w wiekszosci przypadkow srednio mi sie podoba ale ten egzemplarz ma w sobie to cos Wszystko idealnie dobrane – tlumik, felga, swiatla
Dzięki, wszystko było przemyślane
Piotruś napisał(a):Kolega Siwus mruga wstecznymi
tak mrugam wstecznymi, ale na pomarańczowo, więc panowie niebiescy nie przyczepią się do tego, jedynym mankamentem jest brak wstecznego
Siwus napisał(a):tył 215/25/17 Dunlop 9000
To chyba literowka
Widze ze uporzadkowane w temacie

Pozdrawiam Bogdan
Moja MX-3:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/MX-,3/51151
Sprzedam różne części do MX-3
Moja MX-3:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/MX-,3/51151
Sprzedam różne części do MX-3
- Od: 23 cze 2008, 01:32
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V B6 DOHC
Slasher napisał(a):W srodku cacy, tylko ta kiera mi tam jakos nie pasuje
ogólnie nie przepadam za "sportowymi" kierownicami, chyba,że trafiła by się w miare ładnym wzorze i wyglądzie
czejs napisał(a):były jakies modyfikacje w tylnych lampach?? wydaje mi się że są oklejone... kierunkowskaz świeci na pomarańczowo czy czerwień?
lampy oklejone czerwoną folią, kierunkowskazy są w okienkach od wstecznego, a w ori kierunkowskazach są światła mijania i stopu
Tonsil4 napisał(a):Ślicznotka poza pokrowcami na siedzenia wszystko mi sie zarąbiście podoba pozdr
Dzięki, kwestia gustu
czejs napisał(a): wsteczny masz
zrobiłem dodatkowy otwór w komorze lampy gniazda wstecznego, w niego wsadziłem gniazdo od kierunkowskazu, czyli kierunkowskaz i wsteczny jest w jakby w jednej przegrodzie. Musze jeszcze tylko na kanał zawitać , gdyż czasami mi wsteczny przerywa, a jest to spowodowane zasniedziałą kostką
zdjęcia dam jak zrobie ze wszystkim porządek.
KUBUŚ napisał(a):Autko super jedyny słuszny kolor
dzięki
KUBUŚ napisał(a):Jedyna rzecz która mi się nie podoba to,lampy które masz teraz, te usdm według mnie o wiele lepiej wyglądają.
potrzebowałem jakiejś zmiany w tylnym oświetleniu, więc trochę pokombinowałem. Może powrócę do wcześniejszego kiedyś jeszcze