Głośny napinacz paska klinowego – benz.
Strona 1 z 1
co do napinacza paska klinowego to można to powiedzieć1 słowem..."peszek"!!
Jest tylko w ASO
Cena zaporowa..........a na pewno cały napinacz potrzebujesz....rolka powinna tam być wymienna
Rolkę dobierzesz po wymiarze.....średnica wewnętrzna ,zewnętrzna i szerokość rolki i po sprawie!!
Jest tylko w ASO

Cena zaporowa..........a na pewno cały napinacz potrzebujesz....rolka powinna tam być wymienna
Rolkę dobierzesz po wymiarze.....średnica wewnętrzna ,zewnętrzna i szerokość rolki i po sprawie!!
Części mechaniczne do twojego samochodu pisz gg 9609866
- Od: 18 maja 2007, 23:04
PP napisał(a):zalezy ktory napinacz , do rozrzadu sa prawie wszedzie dostepne
Ale tu nie chodzi o diesla
W kwestii uzupełnienia:
-benzynka jest na łańcuchu, ale z zupełnie innym napinaczem
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
anus1983 napisał(a):Cena zaporowa..........a na pewno cały napinacz potrzebujesz....rolka powinna tam być wymienna
A w rolce jest wymienne łożysko, sam kilka miesięcy temu wynieniałem. Koszt 5 pln.....
Po co zaczynac od najdroższych żeczy, nie lepiej zacząc sprawdzac od najtańszych??
My ride's: Renault Espace 2.0 DCI 06' 175KM
Moja M6 --- SOLD
Moja M6 --- SOLD
U mnie skrzypiało, tykało ciężko opisac dźwięk słowami. Też myślałem, że to napinacz a wyszło, że to tylko łożysko.
My ride's: Renault Espace 2.0 DCI 06' 175KM
Moja M6 --- SOLD
Moja M6 --- SOLD
ok dzieki ..sprawdzi sie
To o ten napinacz chodzi tak?
http://www.allegro.pl/item572423577_maz ... owego.html
To o ten napinacz chodzi tak?

- Od: 19 paź 2008, 19:53
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 2004
witam, wystarczy nasmarowac specjalnym tawotem w spraju, w ASO mazdy mi to zrobili, brzeczal mi samonapinacz paska wielorowkowego, sadze ze o tym mowa... gg244828
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Tasos
do 2.0 napinacz wraz z paskiem w komplecie to koszt 540zl ( zpaomnialem spytac czy netto czy brutto
)
Narazie jezdzilem z tym i nic sie nie dzieje ale samo skrzypienie mnie denerwuje i cos z tym chyba trzeba zrobic. ( to nie zuzyta rolka tylko bebechy napinacza skrzypią przy zmianie obciazenia )
Narazie jezdzilem z tym i nic sie nie dzieje ale samo skrzypienie mnie denerwuje i cos z tym chyba trzeba zrobic. ( to nie zuzyta rolka tylko bebechy napinacza skrzypią przy zmianie obciazenia )
- Od: 19 paź 2008, 19:53
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 2004
Hej, czy do benzynki 2.0 w wersji przed liftem sa rożne napinacze? Slyszalem w ASO ze do wersji z klima wystepuje tylko napinacz w zestawie z paskiem ale na necie znalazlem napinacz o oznaczeniu LF17-15-980D / lub 980A /980b/ 980C i zastanawiam sie jaka jest miedzy nimo roznica i czy pasuja do benzyny z klima. Czy ktos probowal taki montowac?
- Od: 15 sie 2008, 01:56
- Auto: Mazda 6 2.0 benzynka 2003
Jednym slowem bank ze jezeli napinacz jest do benzyny to bedzie pasowal. W takim razie nie rozumiem dlaczego w serwisie wciskaja tzw. KIT ( napinacz + pasek). W sumie jest to logiczne ze napinacz powinien byc wymieniony z paskiem tyle ze ja pasek wymienialem miesiac temu i nie potrzebuje kolejnego. No to kupuje LF17-15-980D. Pozdrawiam
- Od: 15 sie 2008, 01:56
- Auto: Mazda 6 2.0 benzynka 2003
Strona 1 z 1