Mazda MX-3 EC B6 '92
SGI co to za instalacja LPG
Nie kopie po kieszeni
:)
Bardzo ładna MX. No i bombowy kolorek.
Pozdrawiam.
Lukano napisał(a):Teraz to zobaczysz różnicę w cenie jazdy
Nie kopie po kieszeni
Bardzo ładna MX. No i bombowy kolorek.
Pozdrawiam.
- Od: 26 lut 2008, 19:49
- Auto: 323f BG 1.8 GT 16v DOHC
Lukano napisał(a):Teraz to zobaczysz różnicę w cenie jazdy
Już widzę
ravo napisał(a):Moc Poranka napisał:
SGI co to za instalacja LPG
sekwencja
dokładnie.
Moc Poranka napisał(a):Bardzo ładna MX. No i bombowy kolorek.
Dzięki, ale taka ładna to ona niestety jeszcze nie jest jakbym chciał. Kasy pochłonęła już worek, ale jeszcze do ideału jej dużo brakuje. Nie ma co ukrywać, to przecież 16 letnie auto i nigdy nie będzie wyglądać jak salonowe. Ale jak na ten rocznik, świetnie się trzyma. Blacharka ok, a na mechanice nigdy nie oszczędzałem. Katalizator muszę jeszcze włożyć z powrotem i będzie wszystko co na ten rok planowałem.
Nie wątpię.
Ale tak to już jest z naszymi pupilami
Jest ładna niczego jej nie można odmówić.
Może się już gdzieś potkaliśmy na drodze a może nie
A może się kiedyś spotkamy ? Kto wie.
Ładna MX.
Pozdrawiam.
Ale tak to już jest z naszymi pupilami
Jest ładna niczego jej nie można odmówić.
Może się już gdzieś potkaliśmy na drodze a może nie
Ładna MX.
Pozdrawiam.
- Od: 26 lut 2008, 19:49
- Auto: 323f BG 1.8 GT 16v DOHC
... fakt madzia piekniutka, a modyfikacje, które dokonałeś faktycznie bardzo zbliżone do moich "planów", aż wstyd praktycznie Cie klonuję
... Pozdrowionka
"życie jest piękne" ... powiedział prosiaczek i rzucił się z mostu
kiedyś –> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=1008476#1008476
kiedyś –> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=1008476#1008476
- Od: 17 paź 2007, 09:51
- Auto: Fiat Stilo 1,9 JTD 115KM
agalew1982 napisał(a):Madzia piękna – i na drodze, i na torze
Dzięki
agalew1982 napisał(a):Czekam tylko na przejażdżkę
No przecież Ci dawałem kluczyki w Ustroniu, to nie chciałaś
kastiro napisał(a):fakt madzia piekniutka,
Dzięki
luki88 napisał(a):Jak kupiłem swoja mazde, też dostałem takeigo samego kaseciaka- blaupunkta.
ale to nie był kaseciak, to CD
Dawno tu nic nie pisałem. W wolnej chwili uaktualnie pierwszą stronę. Ze zmian nic szczególnego. Dorwałem w końcu dokladkę zderzaka z V6 – czeka na montaż. Na dniach myślę felgi oddać do malowania i to tyle co chciałem w tym aucie zrobić. Powiedzmy, że przypomina już serię. Może jeszcze w środku coś zrobię z rozdartym fotelem i jakoś rozwesele wnętrze. Teraz już pozostało dbać o mechanikę, lać paliwo i jeździć.
Po mału zbiera się już fundusz na MX-5 NB
BArdzo ładny mx!!! Extra kolor, kiedyś właśnie szukałem w ciemniejszym kolorze, ale trafiła mi się w bardzo popularnej czerwieni. Świetnie wygląda na tych felgach.
Dobrze, że wymieniłeś tą paskudną srebrną konsolę
Polecam pokrowce szyte na miarę. Mniejszy koszt, a cieszy oko. Pozdrawiam serdecznie!
loockas napisał(a): Może jeszcze w środku coś zrobię z rozdartym fotelem i jakoś rozwesele wnętrze.
Polecam pokrowce szyte na miarę. Mniejszy koszt, a cieszy oko. Pozdrawiam serdecznie!
Siwus napisał(a):Polecam pokrowce szyte na miarę. Mniejszy koszt, a cieszy oko. Pozdrawiam serdecznie!
Właśnie wczoraj napisałem do kilku firm, które podobno mają w swojej ofercie pokrowce do MX-3 z prośbą o zdjęcia. Na razie cicho...
Siwus napisał(a):BArdzo ładny mx!! Extra kolor, kiedyś właśnie szukałem w ciemniejszym kolorze, ale trafiła mi się w bardzo popularnej czerwieni. Świetnie wygląda na tych felgach.
Dzięki
loockas napisał(a):Właśnie wczoraj napisałem do kilku firm, które podobno mają w swojej ofercie pokrowce do MX-3 z prośbą o zdjęcia. Na razie cicho...
A ja mam namiar na firme ktora obszywa i sprzedaje fotele samochodowe. Miedzy innymi tez do MX-3. Nie jest to skora naturalna lecz eko-skora dlatego sie zastanawiam. Wyglad napewno bylby lepszy niz w pokrowcach ale gorszy niz przy naturalnej skorze. Cena jaka mi podali to 1200 zl (wraz z siedzeniami od nich, przod + tyl). Jesli odda sie im wlasne siedzenia to 200 zl rabatu. Rozwiazanie dobre bo wysylasz im ewentualnie siedzenia dopiero jak odbierzesz gotowe od nich.
- Od: 8 kwi 2008, 09:00
- Auto: BMW X3 E83 3.0 i
beduin mx a widziales stan po wypadku mojego poprzedniego MX'a ? i obecnego ?
ale spoko nie ma co sie licytowac
w Dabrowie gorniczej latarnie tez wybiegaja przed maske
ale spoko nie ma co sie licytowac
loockas napisał(a):nie pukłem tylko lekko zarysowałem, a to nie to samo co dzwon w latarnie
w Dabrowie gorniczej latarnie tez wybiegaja przed maske

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2