Palkerson napisał(a):poweidz mi co jest z tym noskiem ze jest taki jakis nie prosty to tak specjalnie
no nie, specjalnie to bym go tak nie wykrzywil
www.mazdaspeed.pl
Palkerson napisał(a):poweidz mi co jest z tym noskiem ze jest taki jakis nie prosty to tak specjalnie
Xenocyd napisał(a):no nie, specjalnie to bym go tak nie wykrzywil usmiech tak juz mial i mam pewne obawy co do prostowania go teraz, bo jak sie zrobi jakas kicha z lakierem to leze... wiec wyprostuje sie go przed malowaniem i bedzie taki jak ma byc.
ravo napisał(a):masz dokladnie taki sam przebieg jak Zuzi efka
ravo napisał(a):masz dokladnie taki sam przebieg jak Zuzi efka
Troll Bagienny napisał(a):Ale nie pamietam kiedy ostatni raz mialem taki poziom paliwa w baku
Mirek napisał(a):Mam je już jakiś czas i muszę powiedzieć że nawet sie nie wycierają zbyt szybko, więc powinieneś być z nich zadowolony.
Mirek napisał(a):Zapomniałem poprzednim razem jeszcze o oponki zapytać, jakie Twoje wrażenia?
Mirek napisał(a):podłokietnik od MX-3
Mirek napisał(a):nie chcesz się czasem pozbyć tego spod radia?
Mirek napisał(a):o to za przełącznik w miejscu zaślepki na elektryczną regulację lusterek?
Mirek napisał(a):mógłbyś się też podzielić wrażeniami jak się NightBreaker'y spisują w F-ce
Xenocyd napisał(a):A swiatelka do jazdy dziennej tez sa w planie, nie moge sie tylko zdecydowac jakie chce i martwi mnie ten glupi przepis, ktory mowi, ze musza sie wlaczac z pozycyjnymi i wylaczac po otworzeniu wiatrolapow – obawiam sie, ze schemat takiego podlaczenia przerosnie moje zdolnosci pojmowania swiata![]()
radekkm napisał(a):ladna,felgi wypas , szacun ze tak o nia dbasz
Radek89 napisał(a):Ile dałes za uszczelkę pod klawiaturę
Xenocyd napisał(a):choc wieslooki leza w piwnicy głupek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości