dzieki za miłe słowo
Tuning optyczny Mazda 323C BA – pytania i sugestie – temat zbiorczy
Nie ma za co, u mnie by to nie przeszło, wydaje mi się, że nie pasowałoby z kolorem nadwozia, także ta opcja u mnie odpada 
Przyglądałem się fotce z 1 strony i próbowałem sobie wyobrazić na swojej, uznałem, że niestety, ale nie zrobię tego. Poza tym podoba mi się zderzaczek taki jaki jest 
THOR74 kumam Cie doskonale
Też misie bardzo podoba zderzak w jednym kolorze dlatego wachałem sie czy pomalować tak czy nie
no i dalej sie waham czy dobrze zrobiłem
ale stwierdzam, że jest jeszcze bardziej oryginalna Cetka

pawelMX6 napisał(a):Przednia dokładka Postert jest, moim zdaniem, genialna.
Tylko gdzie ją mozna dostać
-
Gość
Adamos napisał(a):tak sobie przeglądam i przeglądam i zastanawiam sie jakie sprężyny do 323c kupić. tzn gdzie znaleść -40mm

-
Gość
Adamos eibach jest po pierwsze sprawdzony w 323C, nie powoduje jakiegoś strasznego spadku komfortu, działa na prawdę progresywnie. Gdy usiądą 3 osoby z tyłu, to jeszcze można jechać. Samochód stoi równo (a nie że przód wyżej tył niżej czy coś). Ja polecam. Jak nie Eibach to może H&R, ale generalnie od sprężyn zależy Twoje bezpieczeństwo i komfort, więc ja bym nie oszczędzał marnych 300zł, ale zrobisz jak chcesz.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
a czy Eibach produkuje sprezyny do 1.3??
Ostatnio edytowano 23 mar 2009, 22:37 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz
-
Gość