Spot we Wrocławiu, 14 maja 2005 r.
Zapraszam wszystkich na kolejnego juz spota we wroclawiu termin to 14 maja spotykamy sie kolo 1330 miejsce do ustalenia potem wybieramy sie na hamownie (zaklad podam pozniej) koszt pomiaru osiagow naszych autek okolo 80-50 zl zalezy od ilosci autek po hamowni okolo 15 jedziemy na grila (miejsce do ustalenia – marco81 ma pomysla
tylko musimy obejrzec miejsce) Teraz najwazniejsze kto jest chetny na hamownie
nim wiecej osob tym bedzie taniej
a kto przyjedzie na grilla
reszta ustalej pozniej jak bede wiedzial ile osob mniej wiecej jest chetnych.
Ostatnio edytowano 16 maja 2005, 17:45 przez ravo, łącznie edytowano 1 raz
No to moze i ja Was zaskocze w koncu?
Wszystko zalezy od zakonczenia drobnych napraw w aucie. A na hamownie tez sie pisze jakby co.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wiec ustalone o 14 na hamownie kolo 15 wyruszamy na grilla do lasu redzinskiego
dzieki marco81 ktory wynalazl te miejsce:) teraz tylko musze wiedziec ile aut jedzie na hamownie bo musze im to powiedziec, jesli chodzi o spotkanie dla tych ktorzy nie trafia to prosze napisac gdzie chcieli by sie umowic to ktos po nich podjedzie
Ravo....a gdzie jest ta hamowania? Podaj adres
ravo napisał(a):wyruszamy na grilla do lasu redzinskiego
eee mieszkam rzut beretem tak ze tez sie zamelduje z kielbaskami
a tak pozatym to swietny wybor miejsca na grilla ! w ktorym dokladnie to miejscu bedzie ?
byle pogoda dopisala i bedzie max
- Od: 18 mar 2005, 22:50
- Auto: MX-3 1.8 V6 '94
A pytanko mam czy nowy tez sie moze pojawic?? 
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
Ja bede akurat bez Mazdy, bo mama ja zabiera do Niemiec
Jest to dla mnie jeszcze okres maturek, alle mozliwe, ze na grilla wpadne w ramach zrelaksowania sie
Jakby co, to wpadne moim fantastycznym polonezem
Najwyzj udacie, ze mnie nie znacie 

Szkoda że dopiero 14
bo do soboty jestem uziemiony pod Wrocławiem hyhy, bym wpadł
Odnośnie miejsca na grill'a to podaję namiary
Więc tak. Jedziemy cały czas ul. Osobowicką , następnie ulica ta łączy się z ul Wędkarzy i zaraz za zabudowaniami jest małe skrzyżowanie połączone z lekkim łukiem w prawo. Na tym skrzyżowaniu skręcamy lekko w lewo i w dół. Następnie od razu kierujemy się do Lasku Rędzińskiego (wjeżdżamy na leśna drogę, szutrową) i na pierwszym skrzyżowaniu w prawo ma polanę. Na pewno traficie
Najlepiej aby wszyscy spotkali się na hamowni, ewentualnie przy pętli tramwajowej nr 14 i 24 na Osobowicach
Jak ktoś nie będzie mógł trafić to zawsze zostaje tel kom
Później dodam mapkę jak dojechać
Zapraszamy
Więc tak. Jedziemy cały czas ul. Osobowicką , następnie ulica ta łączy się z ul Wędkarzy i zaraz za zabudowaniami jest małe skrzyżowanie połączone z lekkim łukiem w prawo. Na tym skrzyżowaniu skręcamy lekko w lewo i w dół. Następnie od razu kierujemy się do Lasku Rędzińskiego (wjeżdżamy na leśna drogę, szutrową) i na pierwszym skrzyżowaniu w prawo ma polanę. Na pewno traficie
Najlepiej aby wszyscy spotkali się na hamowni, ewentualnie przy pętli tramwajowej nr 14 i 24 na Osobowicach
Jak ktoś nie będzie mógł trafić to zawsze zostaje tel kom
Później dodam mapkę jak dojechać
Zapraszamy
- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była