Kills on Road & Street
radekkm napisał(a):a jak tam KEEL twoje kille ponoc zdlubany z5 siedzi pod macha
heh nie jedno takie klze wciągłem bez problemu
-
Gość
xXx napisał(a):To się dopiero uśmiałem, zapraszam do Lublina, specjalnie wyciągnę mazdę aby powiedzieć audi "bye bye"... Co Ty poza tym mozesz wiedziec, skoro w zyciu zapewne nie widziales KL-ZE na oczy, a wogole kim Ty jestes skoro na oczy to Ciebie nikt zapewne nie widzial![]()
14 Marca jadę Mazdą oraz Nissanem na hamownie do Ożarowa, wtedy okaże się ile tak naprawdę jest KM w padace. Inna sprawa, czy ktoś nie widzi roznicy pomiedzy nadwoziami BA a ECCaly czas jezdzilem autem w pelni seryjnym i dodatkowo dociazonym, nie wywalam wszystkiego z samochodu łącznie z podsufitką, co pozwala mi 95% aut spotkanych na ulicy wciągnąć na miękko...
Mimo iż sprzedałam swoje mazdy to ze względu na miłą atmosferę z chęcią wchodziłem na to forum. Dziwi mnie więc mało przyjemna reakcja ze strony kilku forumowiczy. Nie napisałem nic o Audi, więc tym bardziej dziwią mnie opinie o moim a3 i propozycje ustawki. Co do nissana to miałem przyjemność
Pozdrowienia dla ekspertów od audi
MX3 1.6 16V B6-ME EC (było)
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
- Od: 17 lut 2007, 19:36
- Auto: A3 1.8T
Quaki napisał(a):To moze jak znajde czas to ja tez przyjade wprawdzie nie mazda ale silnik z mazdy usmiech
Pozdrawiam
Obowiazkowo! Zapraszamy serdecznie!
ravo napisał(a):ciekawie to bedzie miedzy lukim a fivem, reszta chyba sie malo liczy, chyba ze 323 T beda startowac na powaznie z miejsca usmiech Moje auto to nie mazda tak samo xxx usmiech)
Wiadomo, ze luki bedzie najszybszy, on nie ma takich zahamowan by auto bylo pojazdem uzytkowym. Ja mimo wszystko chcialbym pojezdzic troche top down po kraju w tym roku, a jaka moc wyjdzie z docelowego ustawienia taka mnei zadowoli, bylebym nie byl ostatni w klasie
Mam nadzieje, ze luki odbierze mi na tyle wyraznie puchar, zebym nei musial sie łudzic, ze jeszcze go kiedys dorwe

radekkm, xXx klocicie sie jak przedszkolacy. Po co tyle emocji? Wiadomo, ze to przyjemne uczucie byc najszybszym ale chyba nie jest to glowym celem w zyciu? Szkoda, ze radekkm nie przyjedzie i pokaze jak wypada jego auto w komfrontacji z autem xXx oraz z pomiarami czasu w warunkach jakie maja wszyscy inni. Niestety, z tego powodu nigdy radekkm nie bedziesz mial oficjalnie najszybszego klze na forum
Nie drapcie sie juz tyle bo znowu zamkne ten temat. Z gory dziekuje.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):bylebym nie byl ostatni w klasie
chcesz żebym ja nim był

ja ostatnio GTXem skillowałem na 1 biegu wściekłego przedstawiciela handlowego za kierownicą forda fusiona

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
co do klze to grzegorz z torunia swoje mx-6 znacznie poprawił i prawdopodobnie bedzie w koninie. wiec mam nadzieje ze przyjedzie. zobaczymy czy jeszcze drugie klze zawita ktore jest naprawde bardzo szybkie
i skopie wam tyłki
Ostatnio edytowano 23 lut 2009, 00:06 przez marecky, łącznie edytowano 1 raz
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
Fiveopac napisał(a):Wiadomo, ze luki bedzie najszybszy
Nie lubię takich stwierdzeń. Różne historie się zdarzają. Projekt nie wyjdzie, szczęścia na "zawodach" zabraknie, przyjadą mocniejsze auta i wiele innych..... a potem usłyszę od kogoś: "A miałeś być najszybszy"
Chcę wam skopać dupska, ale czy się uda zobaczymy
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
igopatimari napisał(a):zobaczymy czy jeszcze drugie klze zawita ktore jest naprawde bardzo szybkie
z białegostoku?
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):igopatimari napisał(a):zobaczymy czy jeszcze drugie klze zawita ktore jest naprawde bardzo szybkie
z białegostoku?
ta druga mazda pozostanie narazie tajemnicą. zobaczymy czy kolega przyjedzie
peugeot 1.6 118KM+NITRO
igopatimari napisał(a):BratCukierka napisał(a):igopatimari napisał(a):zobaczymy czy jeszcze drugie klze zawita ktore jest naprawde bardzo szybkie
z białegostoku?
ta druga mazda pozostanie narazie tajemnicą. zobaczymy czy kolega przyjedzie
zachowamy te tajemnice dla siebie
a wiadomo ze Grzechu i tak bedzie najszybszy z KL-ZE :–) no chyba ze xXx da rade zajechac dwoma autami :–)
Hehe, uwielbiam kolegów, kolegów którzy mają szybkie auta i wszystkich pojadą
Szkoda, że najczęściej kończy się na gadaniu albo sromotnej porażce
To tak jak w lato ubiegłego roku do 3c przyjechał koleś z Wrocławia Hondą zdłubaną i wszyscy do mnie dzwonili, że ustawka i w końcu mnie Honda pojedzie
Oczywiście przyjechałem w umówione miejsce, koleś spytał jaki motor, looknął na r888 i nagle przypomniał sobie, że żelazka nie wyłączył i musi czym prędzej jechać do domu huehuhuehu A tak strasznie miał mnie zniszczyć.
Ta opowiastka pokazuje, że często koledzy mają więcej do powiedzenia i lepiej wiedzą co potrafią samochody niż ich właściciele i nie koniecznie życzą sobie aby budować wokół ich pojazdów i dokonań niezdrową atmosferę. Dlatego dajcie sobie na luz Panowie
Grzechu przyjedzie i pokaże co przez rok zmieniło się w jego zapierdalajce.
To tak jak w lato ubiegłego roku do 3c przyjechał koleś z Wrocławia Hondą zdłubaną i wszyscy do mnie dzwonili, że ustawka i w końcu mnie Honda pojedzie
Ta opowiastka pokazuje, że często koledzy mają więcej do powiedzenia i lepiej wiedzą co potrafią samochody niż ich właściciele i nie koniecznie życzą sobie aby budować wokół ich pojazdów i dokonań niezdrową atmosferę. Dlatego dajcie sobie na luz Panowie
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Citroen C4 2.0HDI
Luki1010 dokładnie masz racje :–)
People_Hate_Me napisał(a):Luki1010 dokładnie masz racje :–)
I hate you !
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Citroen C4 2.0HDI
Luki1010 napisał(a):I hate you !
uznam to za komplement
koniec OT xD
ja i tak stawiam na Luki1010. swietnie w borsku jezdziłeś. czasy reakcji tez zadżebiste. szacun. ale mam nadzieje ze grzegorz wkoncu pokarze na co stac jego klze.
peugeot 1.6 118KM+NITRO
Gibsong napisał(a):igopatimari napisał(a):ze grzegorz wkoncu pokarze na co stac jego klze.
mówimy o granatowym MX-6 GE?
czarna mx-6 klze
peugeot 1.6 118KM+NITRO
igopatimari tylko ze Luki bedzie juz z Turbo w Koninie xD