Nieźle piszesz – nie ma się do czego przyczepić
Tutaj się witamy
Bryy 

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Mev napisał(a):Nieźle piszesz – nie ma się do czego przyczepić
Bo mam wsparcie ! Bożenka!
-
Miguel
Zakręcona strzałka wewnątrz auta to tzw. obieg zamknięty – możesz użyć, gdy jedziesz za kopcącą ciężarówką
Na co dzień wyłączaj ten tryb, ponieważ na dłuższą metę szyby mogą parować.
Witam serdecznie wszystkich nowych Użytkowników i zapraszam do klubowania z MazdaSpeed!
Witam serdecznie wszystkich nowych Użytkowników i zapraszam do klubowania z MazdaSpeed!
Witam wszystkich,
Obecnie nie posiadam zadnej mazdy ale bardzo interesuje sie wersjami RX-7 FC i FD oraz ogolnie motoryzacja – obecnie przesiaduje w Nissanach.
Coz milo poznac, i mam nadzieje ze znajdziemy wiele wspolnych tematow
Obecnie nie posiadam zadnej mazdy ale bardzo interesuje sie wersjami RX-7 FC i FD oraz ogolnie motoryzacja – obecnie przesiaduje w Nissanach.
Coz milo poznac, i mam nadzieje ze znajdziemy wiele wspolnych tematow
" Most important thing is not power but engine response "
- Od: 15 lut 2009, 17:08
- Auto: Szukam FC
Witam na forum MAZDASPEED! Jeżdżę i serwisuję Mazdę 626 GE 2.0i '93..od razu przyznam się, że od wielu lat jężdżę tylko Mercedesami i do Mazdy podchodziłem bardzo sceptycznie..do momentu, kiedy zacząłem nią jeździć..teraz stwierdziłem, że to naprawdę dobry samochód i..zostałem fanem Mercedesa i Mazdy
Pozdrawiam i liczę na fachową pomoc forumowiczów w poznawaniu Mazdy. Pozdrawiam!
-
PavCo
Chciałem się przywitać ze wszystkimi, więc nazywam się Rafał, a moja mazda to 626 rocznik '98 oboje jesteśmy z Torunia i okolic
Jesteśmy już zarejestrowani. Motoryzacja to moje nowe hobby, do niedawna było inne. Wcześniej jeździłem Passatem b4 i nie ukrywam że mój egzemplarz był bardzo awaryjny. Stawiając na Mazdę oczekuję od niej japońskiej bezawaryjności lecz sekcja wykaże
Witam wszystkich serdecznie, jestem pozytywnie nastawiony do świata. Mam nadzieje ze miło spędzę tu czas..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Rafał, Toruń / http://626-98.blogspot.com/
- Od: 15 lut 2009, 20:01
- Auto: Na co dzień: 626 GF 2.0/115 LPG '98r.
Hobbystycznie: chwilowo brak
Siemka Wszystkim ;] Mam na imie Michał i od paru miesięcy śmigam mx-3 (V6:D) postanowiłem do Was dołączyć ponieważ jestem pewien że dużo się tu nauczę i poznam ludzi, którzy tak jak ja obdarzyli zaufaniem i sentymentem tą markę. Zdrófka 
- Od: 6 lut 2009, 11:55
- Auto: Mazda MX-3, 1,8 V6, 92, Lazur
Witam i pozdro dla wszystkich 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Witaj maciekpodole
Witajcie nowoprzybyli, zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum i klubu 
hmmm forum przeglądam, a niestety się nie przywitałem więc mówię/piszę
Wszystkim Cześć
jestem nowym użytkownikiem auta o marce Mazda model 3 z 2004r. Generalnie jestem zauroczony wyglądem. Kończę właśnie pierwszy bak paliwa (benzyna 1.6) troszke się matwie tym co pokazuje komputer (spalanie), ale generalnie jest ok może pali bo zima mu przeszkadza, albo to że jeżdzę na krótkich odcinkach.
O forum się dowiedziałem z "wszechwiedzącego goggle serchera". Jest OK.
Wszystkim Cześć
jestem nowym użytkownikiem auta o marce Mazda model 3 z 2004r. Generalnie jestem zauroczony wyglądem. Kończę właśnie pierwszy bak paliwa (benzyna 1.6) troszke się matwie tym co pokazuje komputer (spalanie), ale generalnie jest ok może pali bo zima mu przeszkadza, albo to że jeżdzę na krótkich odcinkach.
O forum się dowiedziałem z "wszechwiedzącego goggle serchera". Jest OK.
- Od: 9 lut 2009, 23:15
- Auto: Mazda 3 1.6 2004
Siemka Jestem Albert
i planuje zakup Mazdziochy MX-3 lub mk2 323 F ta druga miałem okazje jezdzic 1,5 16V chciał bym poznac slabe strony tych modeli
OGOLNIE SIEMKA

OGOLNIE SIEMKA
-
Mlodzian