winko napisał(a):Dzieki Bart ;p W sumie to i tak wszystkich zaskoczymy naszym projektem, ale to niespodzianka oczko
To poco była ta ankieta
www.mazdaspeed.pl
Bartheez napisał(a):To poco była ta ankieta pytajnik jak i tak robisz niespodziankę ysz
Zauważ że po dodaniu ankiety, nie ma możliwości jej edycji/dodania pozycji, jeśli już ktoś oddał głosBartheez napisał(a):krst_j napisał(a):a co nie lubisz niespodzianek? ja tak lubię język
Ty nawet lubisz z lewicki01 spać![]()
![]()
![]()
a poważnie to bez sensu jest robić coś co i tak w efekcie będzie inne niż w ankiecie
jarusiek napisał(a):Zauważ że po dodaniu ankiety, nie ma możliwości jej edycji/dodania pozycji, jeśli już ktoś oddał głos![]()
Bartheez napisał(a):Ty nawet lubisz z lewicki01 spać język język język
No tak, to pokaż mi jak to zrobić, bo nawet teraz po zakończeniu ankiety, nie mam możliwości jej zamknąć/usunąć/edytowaćBartheez napisał(a):jarusiek napisał(a):Zauważ że po dodaniu ankiety, nie ma możliwości jej edycji/dodania pozycji, jeśli już ktoś oddał głos![]()
Można ją zamknąć i otworzyć nową![]()
Podane możliwości w ankiecie są zobowiązującewięc następnym razem pamiętajcie o tym
Bartheez napisał(a):Ty nawet lubisz z lewicki01 spać język język język
a poważnie to bez sensu jest robić coś co i tak w efekcie będzie inne niż w ankiecie ysz
Bartheez napisał(a):Podane możliwości w ankiecie są zobowiązujące ! więc następnym razem pamiętajcie o tym usmiech
DZiKU napisał(a):zapraszamy na jutrzejszego spota do Tarnowa oczko godzina 15 , miejsce : carrefour , ul błonie 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd