"Lalunia" – to nic innego jak długo oczekiwana prze zemnie Mazda cabrio Długo,gdyż musiałem zapewnić rodzinie inny pojazd ,którym można podróżować w komplecie.
#### M-A-Z-D-A #####
MX5 1,6 16V 115 KM z 1990 roku. Auto 3 lata w kraju,pochodzi z Krakowa,było garażowane i przez ten czas nie widziało zimy na swoje piękne oczęta.
****** WYPOSAŻENIE *****
– a właściwie jego brak .. heh. Wspomaganie kierownicy,elektrycznie regulowana wysokość reflektorów,elektrycznie opuszczane szyby.
– to na tyle ale uważam ze mając takie autko liczy się to że o wszystko trzeba zadbać samemu i nie czekać aż jakiś system ci pomoże w prowadzeniu tej bestii..
***** TUNING *****
Przerobione zderzaki, zaspawana blenda (wnęka na rejestrację) , liczniki podświetlane na czerwono z własnym pomysłem (poprzedniego właściciela) na wyróżnianie się z tłumu, Felgi 16 Aluette wzór Borbet T przód 7,5 cala ET 35, tył 9 cali ET 30. Opony 205/45/16,tylne lampy lexus style,sportowa kierownica,gałka zmiany biegów.Wnętrze obszyte nową skórą w kolorze czerwonym w oryginalnym profilowaniu,dodatki chromowe,roll bar, głośniki i cd Pioneer.
Na szybko zrobiłem tylko 2 fotki telefonem,reszta wkrótce. Pozdrawiam

Zakupiłem nowy felunek dla mojej Madzi...7,5 cala przod i 9 tył..

Zamieszczam wreszcie zdjęcia.

Zamontowana rozpurka.