Witam.
Nie wiem czy to normalne zachowanie. Ustawiam położenie fotela,wciskam set i pamięć..czyli jednocześnie przycisk...SET i powiedzmy...1 Następnie zamykam auto pilotem i po otwarciu drzwi kierowcy fotel sam odjeżdza w niewiadomą pozycję.
Muszę znowu przyciskać przycisk 1 i wraca do moich ustawień. I tak za każdym razem kiedy zamknę auto pilotem...
Czy to normalne zachowanie?
Fotel kierowcy ster.elektrycznie.Pamięć nie trzyma
Strona 1 z 1
Nie jestem na 100% pewien ale raczej tak. Odjazd do tyłu jest po to żeby się łatwiej wsiadało, a po przyciśnięciu 1 ustawia się tak jak zaprogramowano. Tu chyba nie ma przypisywania ustawień indywidualnych do danego pilota.
- Od: 25 paź 2008, 20:07
- Auto: Mazda 323F BJ DiTD 2001r
Dziś zauważyłem,że jak otworzę auto kluczykiem, to nic się nie dzieje.Fotel ani drgnie....
Jeszcze jedna ciekawostka. Jak otwieram pitotem,to fotel odjeżdza tylko po otwarciu drzwi kierowcy. Byc może jest jak mówisz. A może to jakiś błąd komputera... Chyba sie przejadę do serwisu po jakieś info.
Jeszcze jedna ciekawostka. Jak otwieram pitotem,to fotel odjeżdza tylko po otwarciu drzwi kierowcy. Byc może jest jak mówisz. A może to jakiś błąd komputera... Chyba sie przejadę do serwisu po jakieś info.
-
jarecki01
Przepraszam ale którymi przyciskami komputer zapamietuje ustawienie fotela?pozdrawiam tolo1.
-
tolo1
Strona 1 z 1