Kogo widziałem / widziałam
pozdrowienia dla właściciela czerwonej mazdy MX3 na klubowych podkładkach o rej WD widzianej wczoraj na ul Leszno i Okopowej około g. 13.20 oraz dla kierowcy czerwonej 323f BA chyba na podkładkach o rej.WI widzianej na Towarowej około 16.30
był bardzo zajęty rozmową z pasażerką 

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
arcziartur napisał(a):MX3 na klubowych podkładkach o rej WD
Ralphy?
Pozdrowienia dla czarnej 323F BG na blaszkach PKN, którą często widuję zaparkowaną przy rondzie Wiatraczna i która wczoraj wjechała przede mnie na Zamienieckiej przed pl.Szembeka
Oraz dla czerwonej eFki BG na jeszcze czarnych rejestracjach która również wczoraj chciała wjechać na teren mojej firmy w Józefosławiu, ale się rozmyśliła
Hehe a dziś przez zupełny przypadek miałam okazję pogawędzić sobie z Jaksą

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
W tym miejscu nigdy bym sie Ciebie nie spodziewal no i to ze znasz sie z Emilą ( modelkąmalutka napisał(a):Hehe a dziś przez zupełny przypadek miałam okazję pogawędzić sobie z Jaksą no i chyba będę bogata bo na początku mnie nie poznał

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):W tym miejscu nigdy bym sie Ciebie nie spodziewal
czasem mi się zdarza robić zakupy nieopodal domu
Jaksa napisał(a):no i to ze znasz sie z Emilą ( modelką łoł )
hehe znamy się już 9 lat

Jaksa napisał(a):ogolnie byłem w szoku ale miło było zamienic kilka słow
mi również

Kłaniam się,
godz. 15.05, na Jana Pawła, między Centralnym, a rondem ONZ Adaś i jego bestia, pozdrawiam
godz. 15.05, na Jana Pawła, między Centralnym, a rondem ONZ Adaś i jego bestia, pozdrawiam
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Solo napisał(a):Kłaniam się,
oo również pozdrawiam
Globy napisał(a):Pozdrowienia dla BRG (ciemnozielonej) MX-5 z beżowym dachem, mijanej dziś koło 10 w uliczce przy Wołoskiej... Nie pamiętam nazwy, ale jeżdżę tamtędy codziennie na skróty z Mokotowa na OchotęAkar?
Dziękuję ale to nie ja
Pozdrowienia dla Siwusa widzianego w niedziele okolo 19:30 na parkingu przy Tesco w Bydgoszczy 
Riki napisał(a):zaparkowanej na al. Jerozolimskich w okolicach ronda Zawiszy zeby (dziś wieczorem) Mała to chyba Twoja?
nie Riki, już dawno słyszałam że mam sobowtóra z jakimś napisem na tylnej szybie, ale wczoraj wieczorem nawet tamtędy nie przejeżdżałam
Chyba za szybko jeździsz skoro pomyliłeś tak charakterystyczne autko

Riki napisał(a):ale rej. nawet się zgadzała WPR*** usmiech
to tym bardziej mnie nie widziałeś, bo moja rejestracja jest tak brudna, że byś jej nie odczytał

Ja dziś na Połczyńskiej w okolicach godz 15 Spotkałem Czarną MX-3 V6 na WNXXXXX, Pozdrawiam kolegę który kiedyś pewnie zajrzy na Forum, bo dostał ode mnie ulotkę
z Zaproszeniem osobistym
na skrzyżowaniu Dźwigowa/Powstańców Śl.
PS. Chyba zacznę dawać autografy na tyłach tych ulotek
bo jakies takie Puste są z tyłu.... 

PS. Chyba zacznę dawać autografy na tyłach tych ulotek

CezaR83 napisał(a):PS. Chyba zacznę dawać autografy na tyłach tych ulotekbo jakies takie Puste są z tyłu....
Ja dostałam kilka ulotek do rozdania i mam zamiar na tyle pisać:
"zaprasza czarna.kamila"
- Od: 29 lis 2008, 15:19
- Auto: Honda Accord CG1 3.0 V6