European Mazda Meeting 2005, 27-29.05
a ja mam takie pytanko ile ludzi jedzie z moich okolic tzn wrocek legnica zielona leszno itp???????bo tak samemu troche do pi...
mozna by sie gdzies po drodze spiknac i razem jechac
bo jak na razie za wiele osob z tego regionu nienaliczylem
no ale mysle4 ze jakos sie zgadamy jeszcze
ahaa a jak jeszcze na 100% nie wiem czy dam rade pojechac to sie wpisywac na ta liste czy nie?? pozdro 
- Od: 21 lut 2005, 15:39
- Auto: była 626GE 323BG Eclipse 323F BA a teraz Scion Tc
Wojtek MX-6 napisał(a):Jerry mam nadzieję, ze nie zapomniałeś o mnie. Ja też się piszę do jazdy w silnej grupie
No my to juz jesteśmy umówienie od spota w Łodzi

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Juz jest zarejestrowane 101 uczestnikow

- Od: 16 gru 2004, 22:22
- Auto: Mazda GD 626 LX limo, USA ver.
Miejsce tam jest dla 200 kamionow (testowane!!!). Dla namiotow tam jest miesce na trawe, niektore ludzie bede spac w samochodech, niektore w hotelu atd.
Zadna obawa
Zadna obawa
Jerry napisał(a):no ja sie nie obawiam wrazie co zabierasz mnie do swojej chawirki![]()
Nima problema, przyjacielu

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mam pytanie do Majka...
Czy na miejscu bedzie jedzenie i jakie beda ceny?
Nie mam duzo kasy wiec musze sie szczypac z forsa i mniej wiecej musze wiedziec ile bede potrzebowal dziennie pieniedzy na przezycie
Czy jak zaplace w piatek za wjazd to czy bede mogl opuscic teren Kaminieołomu na pare godzin i wrocic spowrotem nie placac?
Nie mam duzo kasy wiec musze sie szczypac z forsa i mniej wiecej musze wiedziec ile bede potrzebowal dziennie pieniedzy na przezycie

Czy jak zaplace w piatek za wjazd to czy bede mogl opuscic teren Kaminieołomu na pare godzin i wrocic spowrotem nie placac?
Zoom zoom Zoom
mbmaster napisał(a):Mam pytanie do Majka...
Nie mam duzo kasy wiec musze sie szczypac z forsa i mniej wiecej musze wiedziec ile bede potrzebowal dziennie pieniedzy na przezycie![]()
Bede tam hot dogy a hamburgery a podobne jedzenie, wszystko za dobre tanie ceny
mbmaster napisał(a):Czy jak zaplace w piatek za wjazd to czy bede mogl opuscic teren Kaminieołomu na pare godzin i wrocic spowrotem nie placac?
Niema sprawy, oczywiscie mozesz toto zrobit. Uczestnyci dostanum legytymacie
To super
Bardzo sie ciesze
A czy bedzie można robić np grila na terenie kamieniolomu? Aha i czy w czwartek w bratysławie tez wszystko nieczynne jest czy mozna sobie pozwiedzac miasto? Chce wyjechać na zlot dzien wczesniej.
A czy bedzie można robić np grila na terenie kamieniolomu? Aha i czy w czwartek w bratysławie tez wszystko nieczynne jest czy mozna sobie pozwiedzac miasto? Chce wyjechać na zlot dzien wczesniej.
Zoom zoom Zoom
Majki mam pytanko do Ciebie?
Nie mogę się zarejestrować ponieważ maj mam tak napięty że nie wiem co z tego wyjdzie a nie chce dać plamy. Może się okazać np. dzień przed zlotem że mogę jechać.
Więc mam takie pytanie: czy jeśli pojadę w ciemno bez rejestracji, nie będę miał problemu z wiazdem i z miejscem na rozbicie namiotu?
Za odpowiedzi z góry dziekuję
Pozdrawiam
Nie mogę się zarejestrować ponieważ maj mam tak napięty że nie wiem co z tego wyjdzie a nie chce dać plamy. Może się okazać np. dzień przed zlotem że mogę jechać.
Więc mam takie pytanie: czy jeśli pojadę w ciemno bez rejestracji, nie będę miał problemu z wiazdem i z miejscem na rozbicie namiotu?
Za odpowiedzi z góry dziekuję
Pozdrawiam
- Od: 16 lut 2005, 22:34
oto odpowiedz na twoje pytanie:
http://emm2005.mazdaklub.sk/index.php?jazyk=polsky
tu sie rejestruje:
http://www.mazdaklub.sk/
http://emm2005.mazdaklub.sk/index.php?jazyk=polsky
tu sie rejestruje:
http://www.mazdaklub.sk/
Zoom zoom Zoom
1 kwestia (nie sledze forum)
aby poinformowac telewizje tvnturbo (sa chetni na info o imprezach) nalezy ich poinformowac 2 tygodnie przed terminem imprezy pod adresem kalendarium@tvn.pl <------ licze na prezesow i ich zaangarzowanie
pozdro
aby poinformowac telewizje tvnturbo (sa chetni na info o imprezach) nalezy ich poinformowac 2 tygodnie przed terminem imprezy pod adresem kalendarium@tvn.pl <------ licze na prezesow i ich zaangarzowanie
pozdro
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Drodzy klubowicze,
mamy wykonać kilka pamiątek z EMM, takich jak koszulki i czapeczki z daszkiem (baseball`ówki). Koszulki będą wykonane z bawełny z wewnętrznymi szwami i logo EMM na piersiach w kontrastującym kolorze w stosunku do koloru koszulki. (białe logo na ciemnoniebieskiej koszulce i viceversa).
Logo na czapeczce będzie na środku jej przedniej części (jak w każdej tego typu czapce
Kolory czapeczki i koszulki to BIAŁY lub MORSKI (CIEMNY) NIEBIESKI.
Jeśli ktoś reflektowałby na jeden z tych gadżetów, MUSI mi dać znać na adres: majki@mazdaklub.cz i napisać:
1) Jaki gadżet chce
2) Ilość
3) Rozmiar (S, M, L, XL)
4) I w jakim kolorze
Ceny:
Koszulka: 300SK (33zł przy dzisiejszym kursie kupna (21.04.2005))
Czapeczka: 300SK (j.w.)
Zamówienia należy złożyć do 1 maja 2005! Po tej dacie, zrealizowanie zamówienia nie będzie możliwe!
Zamówienie jest nie do odwołania. Dziękuje za zrozumienie.
Majki
Prosba do wszystkich, ktorzy rezerwowali z moja pomoca miejsca w hotelu na Slowacji. Jesli mielibyscie rezygnowac – prosze dajcie mi albo hotelowi znac. Nie chcielibysmy nieprzyjemnych niespodzianek na miejscu.
pozdrawiamy![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiamy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
Jedynie dbalosc o wlasny, dobrze pojety interes oraz doswiadczenia innych klubowiczow w analogicznych sytuacjach, ale mam nadzieje, ze nic sie w skladzie naszej grupy nie zmieni i bedziemy sie dobrze bawic na Slowacji.
pozdrawiam
pozdrawiam
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08