mateo11 napisał(a):a komputerze? nie znalazłem fachowca,który ma program do tego auta,albo sa tacy którzy mają wolne terminy za ponad dwa tygodnie...
ech..
mateo11 napisał(a):więc wg mnie to pompa
się okaże
www.mazdaspeed.pl
mateo11 napisał(a):a komputerze? nie znalazłem fachowca,który ma program do tego auta,albo sa tacy którzy mają wolne terminy za ponad dwa tygodnie...
mateo11 napisał(a):więc wg mnie to pompa
kierownik napisał(a):poradnik na forum czytałeś jak się samemu to sprawdza w 3 minuty? pewnie nie... poszukaj, poczytaj i dopiero wtedy pytaj...
mateo11 napisał(a):może coś podpowiesz?
Prowadzisz sam jakiś warsztat albo znasz może godny polecenia gdzieś w naszych okolicach? Zauważyłem,że jesteś z Krk.
kierownik napisał(a):sam sobie naprawiam co potrzeba i jeszcze paru osobom
kierownik napisał(a):warsztaty omijam z daleka, bo najczęściej to oszuści i partacze...
mateo11 napisał(a):kierownik jesteś na tych zlotach w Krk na parkingu przy realu? Jak tylko dam radę to się tam pojawię.
a czy tam w tym nieszczesnym rozrzadzie nie dziala przypadkiem pewien element, ktory wymaga cisnienia oleju? a czy to cisnienie moze nie zdazyc zostac wytworzone gdy silnik nie pracuje a laik pusci nagle sprzeglo jadac na lejcu?kierownik napisał(a):jakie obciążenie dla paska? nieco inne obroty rozruchowe (czyli tak samo jak przy słabszym i mocniejszym akumulatorze...)?
nightcomer napisał(a):a czy tam w tym nieszczesnym rozrzadzie nie dziala przypadkiem pewien element, ktory wymaga cisnienia oleju? a czy to cisnienie moze nie zdazyc zostac wytworzone gdy silnik nie pracuje a laik pusci nagle sprzeglo jadac na lejcu?
malkolm napisał(a):osobiście bym się bał tak odpalać tą bryczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6