karmazyn33 napisał(a):Mazda Ostrowiec zaprasza nas do siebie na 7 luty
Jak już o tym mowa to jeszcze ja Was gorąco zaproszę do nas
Trzeba w końcu rozruszać ten region
www.mazdaspeed.pl
karmazyn33 napisał(a):Mazda Ostrowiec zaprasza nas do siebie na 7 luty
Priest napisał(a):a parking przy targowicy! sądzę, że będzie to nasz oficjalny już termin spotkań...
Krótki opis trasy – Wjeżdżając od strony ulic Ostrowiecka lub Kielecka zjeżdżamy na wiadukt i jesteśmy koło targowicy – łatwo zauważyć, jadąc o Radomia, zjeżdżamy ul. Radomską w dół i na rozwidleniu jedziemy w prawo przez al. M. Piłsudskiego do samego końca – na końcu skręt w prawo – cel osiągnięty... SERDECZNIE ZAPRASZAM,
karmazyn33 napisał(a):Priest napisał(a):a parking przy targowicy! sądzę, że będzie to nasz oficjalny już termin spotkań...
Krótki opis trasy – Wjeżdżając od strony ulic Ostrowiecka lub Kielecka zjeżdżamy na wiadukt i jesteśmy koło targowicy – łatwo zauważyć, jadąc o Radomia, zjeżdżamy ul. Radomską w dół i na rozwidleniu jedziemy w prawo przez al. M. Piłsudskiego do samego końca – na końcu skręt w prawo – cel osiągnięty... SERDECZNIE ZAPRASZAM,
sobota 7 luty prawdopodobnie o 18. 00 ze Skarżyska nie jest daleko więc zapraszamyBartek512
KaZi_2005 napisał(a):ja wstępnie jestem zaw takim razie skoro podlaczac sie maja kielce, radom no i ostrowiec to w u nas bo jestesmy pomiedzy wszystkimi
co reszta na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości