Dysuksja nad organizacją megaspota '05
Huano napisał(a):Jak tylko wydobrzeje to od razu postaram sie skontaktowac z osobami zarzadzajacymi terenem (po swietach – do tego czasu jestem przymuszony do siedzenia w domku smutny
Zyczymy zdrowia i prosimy o interwencje
Mazda mozna jechac na koniec swiata

jestesmy za
!!!!!!!!!
tylko termin kiedy?

tylko termin kiedy?
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Jako że już jestem zdrowy, postaram sie w przyszłym tygodniu podowiadywać się troche więcej nt. Borska.
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Fajne miejsce, czesto tam jezdzilem latem do kobity pod domek. Czasem jezdzilismy większą paczką, domki w ośrodkach (są chyba ze 4 ośrodki w pobliżu nad jeziorem) w cenie ok.20-30 za dobę/osobę.
Zloty tam są chyba dosyć często, różnych marek, także motocyklistów, np.:
http://www.motocykle.tczew.pl/wyjazdy/2005_04_borsk/index.html
Nad tym lotniskiem często odbywają się też loty paralotnią.
Ośrodki wypoczynkowe
Ośrodek Wczasowy "Czarnowodzianka"
Maria Czecholińska
83 442 Borsk
Recepcja tel. 687-37-88, 687-85-70
Komóra 605-233-991
JASNOCHÓWKA, Borsk, 687-34-88
CZSHP "LEŚNA PRZYSTAŃ", Borsk, 687-31-44
ROMET (LARGO), Borsk, 687-31-87
Zloty tam są chyba dosyć często, różnych marek, także motocyklistów, np.:
http://www.motocykle.tczew.pl/wyjazdy/2005_04_borsk/index.html
Nad tym lotniskiem często odbywają się też loty paralotnią.
Ośrodki wypoczynkowe
Ośrodek Wczasowy "Czarnowodzianka"
Maria Czecholińska
83 442 Borsk
Recepcja tel. 687-37-88, 687-85-70
Komóra 605-233-991
JASNOCHÓWKA, Borsk, 687-34-88
CZSHP "LEŚNA PRZYSTAŃ", Borsk, 687-31-44
ROMET (LARGO), Borsk, 687-31-87
- Od: 21 sty 2005, 00:43
- Auto: Mazda 6 GH
mam nadzieje ze po zlocie w rykach przystapimy do konkretow wydaje mi sie ze jest to najlepsza jak narazie propozycja zlotu mega spotu i mam nadzieje ze uda nam sie go profesjonalnie zorganizowac w kazdym razie sluze pomoca
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
no ale tza ruszyc
chyba sie zacznie od wybory terminu coby niektorzy mogli sobie urlopii pobrac
zakwaterowanie i talej hejza bawim si ena zlocie
musze zdobyc wkoncu pierwsze miejsce w mojej kategorii
chyba sie zacznie od wybory terminu coby niektorzy mogli sobie urlopii pobrac
zakwaterowanie i talej hejza bawim si ena zlocie
musze zdobyc wkoncu pierwsze miejsce w mojej kategorii
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
ravo napisał(a):to jak moze ankieta ja widze 2 miejsca albo konin albo bory tucholskie potem wybierzemy termin co wy na to??
Nie pytaj tylko wystawiaj ankiete nowe topiki i bedziemy dyskutowac i wybierac. Ja sie nie moge doczekac ogolnopolskiego zlotu i raczej nie wyobrazam sobie zeby byl on dopiero pod koniec wakacji wiec bede glosowal na wczesniejsze terminy
Pozdro
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Termin praktycznie sam sie okreslil – gdzies pomiedzy wakacjami i spotem na Slowacji. W praktyce oznacza to czerwiec, a najprawdodpobniej jego koniec lub sam poczatek lipca, tak jak w roku ubieglym.
Jednoczesnie ten czas przez wszystkich Przedstawicieli Regionow powinien byc zarezerwowany na organizacje spotkania ogolnopolskiego.
Jesli chodzi o miejsce, to rozumiem ze w tej chwili mamy do wyboru Borsk i Konin (Kazimierz). Jesli w krotkim czasie nie pojawi sie inna opcja (Jerry – juz cos wiesz?), to rozwazamy te dwie mozliwosci, biorac pod uwage: lokalizacje, warunki do przeprowadzenia spota, warunki noclegowe, koszty i ew. terminy. Czy bedziemy w stanie podjac te decyzje do konca kwietnia (jesli ktos mieszka w poblizu i moze zdobyc jakiekolwiek informacje, to bedzie bardzo pomocne).
Pozdrawiam.
Jednoczesnie ten czas przez wszystkich Przedstawicieli Regionow powinien byc zarezerwowany na organizacje spotkania ogolnopolskiego.
Jesli chodzi o miejsce, to rozumiem ze w tej chwili mamy do wyboru Borsk i Konin (Kazimierz). Jesli w krotkim czasie nie pojawi sie inna opcja (Jerry – juz cos wiesz?), to rozwazamy te dwie mozliwosci, biorac pod uwage: lokalizacje, warunki do przeprowadzenia spota, warunki noclegowe, koszty i ew. terminy. Czy bedziemy w stanie podjac te decyzje do konca kwietnia (jesli ktos mieszka w poblizu i moze zdobyc jakiekolwiek informacje, to bedzie bardzo pomocne).
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
No i juz wiem.Więc jest tak:
Z lotniskiem nie ma problemu a noclegi hmm no tu bedzie mały problem.
Najbliższa baza noclegowa która może pomieścić około 120 osób jest oddalona od lotniska około 25-30 km ale mysle że to nie jest problem,problemem może być cena.Są to domki w których są po 3 pokoje 3 i 2 osobowe cena od osoby to 50zł ale istnieje możliwość negocjacji o ile bedzie to taka ilość osób bo wtedy mamy go tylko dla siebie.
Sam ośrodek jest bardzo fajny bo jest położony w lesie,jest tam sauna siłownia, sala gimnastyczna oraz stadnina koni.Oprócz tego jest duża sala gdzie można zrobić impreze (sala na jakies 100 osób) do tego bar,miejsce na grila i ognisko.Właściciel zapewnia full obsługe czyli jesli chcemy grilla robi nam grila jeśli ognisko to robi ognisko jesli chcemy disco to zrobi nam disco.Możemy równiez wykupić śniadania,obiady i kolacje w bardzo przystepnej cenie bo około 10zł śniadanie z objadokolacją.Na sali nie ma coprawda sprzętu grającego (to nie jest problem)ale są kolorofony i bar z piwkiem.
Foty:
Druga opcja to miejsowosc Budy Grabskie koło Skierniewic tu również odległość to około 30km i równiez las.Ośrodek równiez bardzo fajny,ale nie aż tak jak Mogiły no i mniej miejsc noclegowych ale za połowe ceny tej co na Mogiłach czyli około 25-30zł.Po momo niższej ceny warunki noclegowe są lepsze niż na Mogiłach ale doliczajać koszt ewentualnego śniadania lub kolacji wychodzi na to samo co na w pierwszym ośrodkuMamy tam fajne miejsce na ognisko w okorągłym domku z drewna
.Jest moizliwosć wykupienia sniadań obiadów i kolacji,ale nie ma tak kompleksowej obsługi jak na Mogiłach.
Foty:
Porównując te dwa mijsca:
Mogiły:Piekny i b.duży kompleks połozony w lesie z dużym zapleczem rekreacyjnym do tego konie oraz duży parkingg na autka oraz mozliwość parkowania przy domku(tu mieszcą sie 3 furki) no i nowo powstały zalew blisko ośrodka.Mozliwośc ogniska lub grila a dodatkowo mozliwość dyskoteki w bardzo ładnie przygotowanej do tego sali z kompleksowa obsługą(nic nas nie obchodzi precyzujemy tylko swoje potrzeby i zostanie to dla nas przygotowane)Mozliwośc negocjacji cen
Niedaleko ośrodka znajduje sie również zabytkowy b.duży cmentaz niemiecki który jest nielada aktrakcją i polecam zwiedzanie,robi ogromne wrażenie!!!
Budy Grabskie:Równie ładny ośrodek,położony w lesie lecz nie tak duży.Mniej miejsc noclegowych i brak parkingu na auta,odpowiedniego parkingu.Gril lub ognisko przygotowujemy sobie sami.Warunki noclegowe troszke lepsze ale za to droższe wyżywienie.Brak mozliwości negocjacji cen.
Nie wiem czy uda mi sie wstawić tu zdjęcia lotniska bo to obiekt wojskowy
ale pozwolenie na foty podczas zlotu napewno bedzie!!!Jesli tylko uda mi sie pstryknąć foty to je zrbie i znajdą sie w tym temacie.
Z lotniskiem nie ma problemu a noclegi hmm no tu bedzie mały problem.
Najbliższa baza noclegowa która może pomieścić około 120 osób jest oddalona od lotniska około 25-30 km ale mysle że to nie jest problem,problemem może być cena.Są to domki w których są po 3 pokoje 3 i 2 osobowe cena od osoby to 50zł ale istnieje możliwość negocjacji o ile bedzie to taka ilość osób bo wtedy mamy go tylko dla siebie.
Sam ośrodek jest bardzo fajny bo jest położony w lesie,jest tam sauna siłownia, sala gimnastyczna oraz stadnina koni.Oprócz tego jest duża sala gdzie można zrobić impreze (sala na jakies 100 osób) do tego bar,miejsce na grila i ognisko.Właściciel zapewnia full obsługe czyli jesli chcemy grilla robi nam grila jeśli ognisko to robi ognisko jesli chcemy disco to zrobi nam disco.Możemy równiez wykupić śniadania,obiady i kolacje w bardzo przystepnej cenie bo około 10zł śniadanie z objadokolacją.Na sali nie ma coprawda sprzętu grającego (to nie jest problem)ale są kolorofony i bar z piwkiem.
Foty:
Druga opcja to miejsowosc Budy Grabskie koło Skierniewic tu również odległość to około 30km i równiez las.Ośrodek równiez bardzo fajny,ale nie aż tak jak Mogiły no i mniej miejsc noclegowych ale za połowe ceny tej co na Mogiłach czyli około 25-30zł.Po momo niższej ceny warunki noclegowe są lepsze niż na Mogiłach ale doliczajać koszt ewentualnego śniadania lub kolacji wychodzi na to samo co na w pierwszym ośrodkuMamy tam fajne miejsce na ognisko w okorągłym domku z drewna
Foty:
Porównując te dwa mijsca:
Mogiły:Piekny i b.duży kompleks połozony w lesie z dużym zapleczem rekreacyjnym do tego konie oraz duży parkingg na autka oraz mozliwość parkowania przy domku(tu mieszcą sie 3 furki) no i nowo powstały zalew blisko ośrodka.Mozliwośc ogniska lub grila a dodatkowo mozliwość dyskoteki w bardzo ładnie przygotowanej do tego sali z kompleksowa obsługą(nic nas nie obchodzi precyzujemy tylko swoje potrzeby i zostanie to dla nas przygotowane)Mozliwośc negocjacji cen

Budy Grabskie:Równie ładny ośrodek,położony w lesie lecz nie tak duży.Mniej miejsc noclegowych i brak parkingu na auta,odpowiedniego parkingu.Gril lub ognisko przygotowujemy sobie sami.Warunki noclegowe troszke lepsze ale za to droższe wyżywienie.Brak mozliwości negocjacji cen.

Nie wiem czy uda mi sie wstawić tu zdjęcia lotniska bo to obiekt wojskowy
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry, podziwiam zaangazowanie. Jesli moge pomoc to jestem do uslug.
Mamy wiec w tej chwili trzy opcje, z ktorych wybierzemy jedna. Musi to odbyc sie do konca kwietnia. Termin spotkania to druga polowa czerwca lub pierwsze dni lipca.
Lista porównawcza została przeniesiona do odzielnego tematu:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=10430
Mamy wiec w tej chwili trzy opcje, z ktorych wybierzemy jedna. Musi to odbyc sie do konca kwietnia. Termin spotkania to druga polowa czerwca lub pierwsze dni lipca.
Lista porównawcza została przeniesiona do odzielnego tematu:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=10430
Ostatnio edytowano 23 kwi 2005, 17:03 przez Paweł, łącznie edytowano 3 razy
the right man in the wrong place...
ja jestem za borskiem super tco super jerry ze sie ktos za to wzial
przydalby sie teraz ktos kto by podszedl i spytal sie o mozliwosci wynajecia lotniska oraz mozliwe terminy potem o noclegi i cyz jest mozliwosc spania pod namiotem
ja jestem za i odrazu mowie ze bede na tym zlocie 
tco_tm napisał(a):Termin spotkania to druga polowa czerwca lub pierwsze dni lipca.
Ja bym prosił wziąść pod uwagę studentów ktorzy do końca czerwca (30 dokładnie) mają sesję a nie wszyscy są tak zdolni zeby zaliczać w "zerówkach"

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V