Tutaj się witamy
saik napisał(a):siemankoo witam wszystkich zeby przymierzam się do zakupu Madzi wiec trochę poszperałem forum aby się dowiedzieć co w trawie piszczy. POZDRAWIAM
Witamy
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witamy w gronie szczęśliwców, Konbanha!
Jeśli Twoja bryczka ma klimę, to chyba właśnie o nią chodzi
Ciesz się swoją Madzią jak najdłużej. Pozdrawiam
konbanha napisał(a):do czego służą przyciski A/C
Jeśli Twoja bryczka ma klimę, to chyba właśnie o nią chodzi
Ciesz się swoją Madzią jak najdłużej. Pozdrawiam
Kobieta jest jak wino... Im starsza tym więcej trzeba wydać.
- Od: 10 gru 2008, 17:35
- Auto: M6Active/2.0TD/MZR-CD/147KM/07
Basasael pochwal się skąd jesteś i jaką madzię masz
w profilu uzupełnij swoje dane 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Basasael pochwal się skąd jesteś i jaką madzię maszw profilu uzupełnij swoje dane
Uzupełniłem
- Od: 3 lut 2009, 22:18
- Auto: Mitsubishi Eclipse
Witam forumowiczów!
Znalazłem forum na googlach co raczej nie jest problemem
W każdym razie jest nowa /stara znaczy się/ Mazda 323F 1.8 S z 99 roku. A że autko nowe nie jest, to trzeba będzie trochę je dopieścić bo ma swoje niedomagania. Wiec lecę już zadać pytanie
Pozdrawiam serdecznie
arcisz
Znalazłem forum na googlach co raczej nie jest problemem
W każdym razie jest nowa /stara znaczy się/ Mazda 323F 1.8 S z 99 roku. A że autko nowe nie jest, to trzeba będzie trochę je dopieścić bo ma swoje niedomagania. Wiec lecę już zadać pytanie
Pozdrawiam serdecznie
arcisz
- Od: 5 lut 2009, 00:06
- Auto: 323F BJ 1.8 S '99 B8
czesc! oficjanie jestem dosyć nowy, natomiast "bywam" na forum od jakiegoś czasu. Teraz pewnie będą to częstsze wizyty, gdyż nabyłem drogą kupna efke '97.
Na forum trafiłem pewnie jak większość – google.pl
Pozdrawiam!
muq
Na forum trafiłem pewnie jak większość – google.pl
Pozdrawiam!
muq
- Od: 4 gru 2008, 11:14
- Auto: 323F BA 1,5 16V DOHC '97
HeYoo! Witam wszystkich, nie dawno (około tydzień temu) zasiliłem skład posiadaczy Madź z Małopolski
Mam nadzieje że mi będzie oddana i wierna długie lata.
O forum dowiedziałem się . . . zzz . . . google.pl staaandard I zdaje mi się, że będę tu stałym gościem
Pozd.

O forum dowiedziałem się . . . zzz . . . google.pl staaandard I zdaje mi się, że będę tu stałym gościem
Pozd.
- Od: 6 lut 2009, 17:31
- Auto: 323c 1.5 16v '96 BA
Witam wszystkich
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy 616 GF i po czestych odwiedzinach, jako gosc, postanowilem sie w koncu zarejestrowac
O forum wiem z pewnego innego forum, a mianowice bezwypadkowe.net(to nie jest kryptoreklama) 
- Od: 9 lut 2009, 23:19
- Auto: Mazda 616 GF FP
Witam i pozdrawiam wszystkich. Od dziś przesiadłem się z Hani Civica na Madzię 626 bo troszku większa i nowsza jakaś taka
. O tym forum dowiedziałem się z Google- zanim kupiłem sporo wiedzy na nim załapałem, le generalnie dalej jestem 

- Od: 11 lut 2009, 00:43
- Auto: 626 GW 2,0B+LPG 2000
Witam serdecznie.
Od marca 2008 jestem przeszczęśliwym posiadaczem Mazdy 626, trafiłem tu chyba jak większość – przez Goooooogle. Do tej pory z forum korzystałem sporadycznie ale po prawie roku bezawaryjnej jazdy moja dwunastolatka zaczęła się dzisiaj domagać wizyty u mechanika (chyba wiosnę poczuła w powietrzu
) przez co wizyty na forum na pewno będą częstsze.
Tym samym do grona forumowych sześćdwaszóstek dołącza kolejna GF-ka, piękna szwajcarka a od niedawna żywczanka. Niedługo wrzucę zdjęcia i opowiem o niej trochę więcej.
Pozdrawiam!
helmans
Od marca 2008 jestem przeszczęśliwym posiadaczem Mazdy 626, trafiłem tu chyba jak większość – przez Goooooogle. Do tej pory z forum korzystałem sporadycznie ale po prawie roku bezawaryjnej jazdy moja dwunastolatka zaczęła się dzisiaj domagać wizyty u mechanika (chyba wiosnę poczuła w powietrzu
Tym samym do grona forumowych sześćdwaszóstek dołącza kolejna GF-ka, piękna szwajcarka a od niedawna żywczanka. Niedługo wrzucę zdjęcia i opowiem o niej trochę więcej.
Pozdrawiam!
helmans
- Od: 21 mar 2008, 00:09
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 16V FS '97
Witam wszystkich wlascicieli oraz wlascicielki mazdeczek:–) Ja dowiedzialem sie od kolezki wszedlem na MAZDASEED i zalogowalem sie. Pozdrawiam wszystkich cieplo a w szczegolnosci mazdeczki z podlaskiego;–)
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Przepraszam za zjedzone literki moze to dlatego ze nie jadlem kolacji :–) Pozdrawiam kris76 

Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Witam Was Mazdomaniacy:) od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem 626. No moze nie tak szczesliwym jakbym chcial, poniewaz mam z nia maly problem, o ktorym napisze w odpowiednim dziale. Jak juz bedzie lepsza pogoda to zrobie kilka fotek do obejrzenia, a jest co ogladac:) Mam nadzieje, ze dzieki temu forum dowiem sie wiele wiecej o mojej Madzi (moja kobieta tez sie tak nazywa;). Ok, chyba sie za bardzo rozpisalem. W kazdym razie Siemanko Wszystkim 
Teraz mam juz dwie Madzie, ktore kocham:)
- Od: 12 lut 2009, 23:01
- Auto: Madzia 626 2.0 16VeLPeGie '92
Witam, jestem kubańczikiem, teraz z Gdańska
moja Madzia to Premacy 2.0 DiTD, czytam po polsku bez problemu ale pisze trochę ............
Super forum!!!
Super forum!!!
-
Miguel