Lulu napisał(a):nieeeeech knoś zabierze ode mnie ten cholerny kaaaatar killer
juz mnie cały nos boli od smarkania smutny diabelek głupek
Wydaje mi się , że to brak odpowiedniego smarowania....................
www.mazdaspeed.pl
Lulu napisał(a):nieeeeech knoś zabierze ode mnie ten cholerny kaaaatar killer
juz mnie cały nos boli od smarkania smutny diabelek głupek
beso napisał(a):wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
kierownik napisał(a):laseczki w mini bez rajstopek i te sprawy... usmiech
figo-fago napisał(a):beso napisał:
Gibsong to juz Ci mowie ze na najblizszym mnie nie bedzie i na nastepnym chyba tez nie... wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
Kolega potrzebuje formatowania zeby , kto pomoże mi zresetować BESO........... piwo ...może.. ganja
jacobs napisał(a):Dodam, że u celu muszę być w poniedziałek o 7:30.
kierownik napisał(a):beso napisał(a):wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
ee – nie daj się, pogoda w pupę daje i nie nastraja pozytywnie, ale niedługo wiosna, drzewa całe w pąkach, laseczki w mini bez rajstopek i te sprawy...
damy radę
figo-fago napisał(a):beso napisał(a):Gibsong to juz Ci mowie ze na najblizszym mnie nie bedzie i na nastepnym chyba tez nie... wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
Kolega potrzebuje formatowania, kto pomoże mi zresetować BESO...........
...może..
beso napisał(a):kierownik napisał:
beso napisał:
wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
ee – nie daj się, pogoda w pupę daje i nie nastraja pozytywnie, ale niedługo wiosna, drzewa całe w pąkach, laseczki w mini bez rajstopek i te sprawy... usmiech
damy radę głaszcze
spoko, to do wiosny jeszcze troche zeby wiec sen zimowy sie przyda
figo-fago napisał:
beso napisał:
Gibsong to juz Ci mowie ze na najblizszym mnie nie bedzie i na nastepnym chyba tez nie... wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
Kolega potrzebuje formatowania zeby , kto pomoże mi zresetować BESO........... piwo ...może.. ganja
znajdz u mnie przycisk reset to pogratuluje język nie pije, a jak juz to bardzo rzadko i nie ganja bo mnie nie kreci zeby
tak pozatym to nie wiem malutka czy uda Ci sie mnie przekonac język
figo-fago napisał(a):kierownik napisał:
beso napisał:
wogole jakos odechciewa mi sie wszystkiego...
ee – nie daj się, pogoda w pupę daje i nie nastraja pozytywnie, ale niedługo wiosna, drzewa całe w pąkach, laseczki w mini bez rajstopek i te sprawy... usmiech
damy radę głaszcze
spoko, to do wiosny jeszcze troche zeby wiec sen zimowy sie przyda
figo-fago napisał:
beso napisał:
znajdz u mnie przycisk reset to pogratuluje język nie pije, a jak juz to bardzo rzadko i nie ganja bo mnie nie kreci zeby
tak pozatym to nie wiem malutka czy uda Ci sie mnie przekonac język
jacobs napisał(a):a) Bonifacego –> Dolina –> Wilanowska –> Niepodległości –> Narbutta
b) Sobieskiego –> Belwederska –> Spacerowa –> Goworka –> Puławska –> Batorego.
jacobs napisał(a):Może bezpieczniej będzie autobusem i metrem jechać, przynajmniej czas pewny
malutka napisał(a):jak masz dobre połączenie z metrem to może warto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd