Wymiana lusterka wstecznego
Strona 1 z 1
W czasie mycia przedniej szyby od środka moja żona wyrwała lusteko wsteczne. Odłamaniu uległa jedna z prowadnic osadzających całe lusteko na zatrzasku na przedniej szybie. Mam pytanie czy trzeba kupowac całe lusterko czy wystaczy w jakiś sposób wymienić tylko ten element który uległ uszkodzeniu. Na razie jest to jakoś sklejone ale obawiam się że długo nie wytrzyma pOzdrawiam
-
Radek Bielecki
Witaj,
poprawiłem Twój temat na zgodny z Regulaminem – na przyszłość proszę o dopisanie modelu auta i typu silnika do opcjonalnego opisu tematu, by inni Forumowicze mogli łatwiej identyfikować Twoje problemy
poprawiłem Twój temat na zgodny z Regulaminem – na przyszłość proszę o dopisanie modelu auta i typu silnika do opcjonalnego opisu tematu, by inni Forumowicze mogli łatwiej identyfikować Twoje problemy
Radek Bielecki napisał(a):W czasie mycia przedniej szyby od środka moja żona wyrwała lusteko wsteczne. Odłamaniu uległa jedna z prowadnic osadzających całe lusteko na zatrzasku na przedniej szybie. Mam pytanie czy trzeba kupowac całe lusterko czy wystaczy w jakiś sposób wymienić tylko ten element który uległ uszkodzeniu. Na razie jest to jakoś sklejone ale obawiam się że długo nie wytrzyma pOzdrawiam
Tego elementu raczej nie dostaniesz. Musisz zanabyć całe lustro. Proponuję używkę i to niekoniecznie z M3, bo pasować będzie też z innych modeli ( są to lusterka amerykańskie, montowane często w fordach, jeepach, toyotach, hondach, itd.). Najlepiej spróbować od kogoś przymierzyć i potem nabyć takie samo.
tu masz przykład:
http://www.moto.allegro.pl/item53869129 ... o_wew.html
POGROMCA ZENONÓW!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
Dzięki za informację chciałem tylko poinformowac wszystkich że za używane lusteko z rozbitego akua jeszcze z resztaki szyby usłyszałm cenę 100 PLN w salonie mazdy we Wrocławiu za nówkę na którą czekałem 3 dni zapłaciłem 52 PLN. Czasami warto rzucić okiem do serwisu
-
Radek Bielecki
Radek Bielecki napisał(a):Czasami warto rzucić okiem do serwisu
zbiorniczek od plynu do wspomagania na allegro 200-300 a w serwisie ponizej 150pln. za oslone halogena na allegro 80-100 a w serwisie: 55
PS: Takich przypadkow jest niewiele.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Strona 1 z 1