Kontrowersyjny tuning
jak oni ten silnik tam upchneli? 
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Jak to kazdy BMW-Ciul-Drech-Idiota ysz łoł
Zostaw komentarze tego typu dla siebie inteligencie..
-
Fasola
a mnie sie tam podoba ta mala niebieska zapitalaczka
widzialem ja juz wczesniej na tvn turbo. Chlopaki przeznaczyli na budowe tego szatanka ponad 1000h zero komputerow wszystko inwencja tworcza..... Podziwiam takich gosci 

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
fasola1980 napisał(a):Zostaw komentarze tego typu dla siebie inteligencie..
fasola1980 napisał(a):SPRZEDAM BMW

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Ache napisał(a):Jak to kazdy BMW-Ciul-Drech-Idiota
rozumiem że bmw typu E30/36 to dresy, ale aktualne modele są naprawde godne uwagi i kolesia w dresie na nie nie stać, a jeśli stać to w dresie nie wsiada ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):rozumiem że bmw typu E30/36 to dresy
E46 też będzie, musi tylko potanieć, jak każde BMW, ale niema co generalizować, to tylko stereotypy. Od siebie dodam tylko tyle, że powyższe określenia głownie dotyczą się posiadaczy sedanów

164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
fasola1980 napisał(a):Zostaw komentarze tego typu dla siebie inteligencie..
Misiek-Bełchatów napisał(a):rozumiem że bmw typu E30/36 to dresy, ale aktualne modele są naprawde godne uwagi i kolesia w dresie na nie nie stać, a jeśli stać to w dresie nie wsiada ... oczko
Wiadomo, ze nie kazdy BMW fan to cep.. Ale naprawde spora wiekszosc
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Teraz Polska – wlasciciele Golfow Bmw Calibr to tylko wiesniaki. Spoko zbliza sie czas, ze Golfa 2/3 zastapi 323F ciekawe jak wtedy zmieni sie stosunek niektorych do stereotypow
A swoja droga jak nie jechales porzadnym zadbanym e36 to sie lepiej nie odzywaj, bo wiekszosc Mazd do piet nie dorasta temu autu pod wzgledem radosci z jazdy.

Jacol napisał(a):fasola1980 napisał:
Zostaw komentarze tego typu dla siebie inteligencie..
fasola1980 napisał:
SPRZEDAM BMW
![]()
Nie rozumiem o co ci chodzi chłopie???? co ma sprzedaż auta do oceny ludzi??
Gdybym nie potrzebował dwóch aut to na pewno bym jej nie sprzedał...
spoko ziom..Wiadomo, ze nie kazdy BMW fan to cep.. Ale naprawde spora wiekszosc oczko Jezeli ktos sie poczul urazony, to przepraszam oczko
Koniec tego OT
-
Fasola
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
[edit]
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20