Niestety 2 tyg temu mialem wypadek i zostala zmiazdzona moja lampa,kupilem sobie nowa ( od grupowicza pozdrawiam ) kiedy je podlaczylem spalil sie bezpiecznik i przestaly dzialac, zmienilem bezpiecznik i teraz swieca ale tylko mijania i jedno dlugie, a pozatym jka wlaczam sterowanie kloszem gora dol to gasna lampy czego moze byc przyczyna bezpieczniki wszystkie sprawdzilem
jesli swiatła masz wyłaczone a sterujesz podnoszeniem klosza to one sie nieswieca tylko sie podnosza.
sprawdz bezpieczniki nietylko te w aucie bo sa tez i pod maska.
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
ja mam wlaczone swiatla mijania i jak steruje kloszem ty gasna swiatla a bezpieczniki pod maska tez sprawdzilem i przewodow nei pozamienialem, moze to jakis przekaznik tylko jak sprawdzic?
powiem tak Ja jakies 3miesiace temu miałem tak że często przepalały mi się żarówki pozycyjne conajmniej raz w miesiącu musiałem kupi żarówkę.Więc przyszło mi jedno do głowy... mianowicie sprawdziłem napięcie jakie wychodzi z alternatora i okazało się że miałem za duże dobrze ze mi akumulatora roz... ło.Więc na szrocie kupiłem drugi za 50 zł i teraz broblemów nie mam.
Może zobacz miernikiem jakie masz ładowanie?
POZDRAWIAM