Mazda 626 GE 2.0 1993r.
Ładna, masz fotki swoich zegarów?
Czy są fabryczne?
Czy są fabryczne?
No to takie jak moje było jeszcze wczoraj...
Cześć Gibsong
Ciekaw jestem ile spala taka mazda gazu na sekwencji
Ładna Mazda.
Pozdrawiam.
Ciekaw jestem ile spala taka mazda gazu na sekwencji
Ładna Mazda.
Pozdrawiam.
- Od: 26 lut 2008, 19:49
- Auto: 323f BG 1.8 GT 16v DOHC
Naprawdę świetny wynik 

Felgi trochę rdza bierze, oczywiście zimowe stalówki.
wczoraj na fali dobrego humoru zmierzyłem czasy, niestety trakcja pozostawia trochę do życzenia poza tym dziwnie się czuję wciskając gaz do dechy niemniej na LPG wieczorową porą: 11,7 do setki i 18,1 @ 125 na 1/4m, sprzęt odnotowuje 0-100 dopiero po przekroczeniu 120 kmh więc licznikowo lepiej.
Z jednej strony fajnie mieć poczucie że auto po tylu latach trzyma serię, ale to przecież nie moja zasługa, miało już 4 właścicieli przede mną. Szczęście i tyle.
wczoraj na fali dobrego humoru zmierzyłem czasy, niestety trakcja pozostawia trochę do życzenia poza tym dziwnie się czuję wciskając gaz do dechy niemniej na LPG wieczorową porą: 11,7 do setki i 18,1 @ 125 na 1/4m, sprzęt odnotowuje 0-100 dopiero po przekroczeniu 120 kmh więc licznikowo lepiej.
Z jednej strony fajnie mieć poczucie że auto po tylu latach trzyma serię, ale to przecież nie moja zasługa, miało już 4 właścicieli przede mną. Szczęście i tyle.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Fajna Mazda, szkoda tylko, że zagazowana, no i żeby była mocniejsza... ale sama w sobie bardzo ładna 
- Od: 4 cze 2008, 11:20
- Auto: Mazda 626 GD FE3 89'
steven napisał(a):zagazowana
to jest doładowanie –> przełącznik ustaw na pozycji OFF
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
steven wiesz, uważam że za te (śmieszne) pieniądze kupiłem tak zarąbiste i niepozorne auto z klasą. A to że jeździ za 20zł/100km to chyba plus. Gaz jak widać po wykresie jej bardzo nie popsuł. Troszeczkę poobijana jest a maska to wogóle tragedia ale póki się bujam po mieście to nawet nie myślę o jakichkolwiek pracach lakierniczych, po prostu co chwilę coś nowego, nie wszystko z mojej winy i nie wszystko w mojej obecności.
co do obić, zarysowań, itp. to nie d się tego chyba w mieście uniknąć, wysatrczy raz podjechać pod supermarket... niestety, ale zawsze mogłobyć u nas tak jak jest we Francji ;p
A co do LPG, to że jest taniej to ok, ale że skundlowałeś Maździochę to co innego ;p
Tak czy owak fajny wózek
A co do LPG, to że jest taniej to ok, ale że skundlowałeś Maździochę to co innego ;p
Tak czy owak fajny wózek
tak u dziewczyny w Passacie B5... od 3 lat nim jeździmy, gaz ma przejechane już ze 160 tyś km... i jeździ, na benzynie na dynamice nawet za dużo nie stracił, ale to zawsze jest już gaz... jak kogoś nie stać na jazdę 2.0 w benzynie czy większymi to niech sobie kupi 1.0
albo malutkiego dieselka
Gaz to gaz, i nikt mi nie powie, że to coś dobrego, a tylko szpeci samochód...
Poza tym z LPG zauważyłem jedno, większość osób na forum, którzy mają problem z przyspieszeniem, obrotami, itd... ma gaz...
I takie jest moje zdanie!
A tak wogóle to zszedłem na off topic
Sorki, za zaśmiecanie, już nie będę ;D
Poza tym z LPG zauważyłem jedno, większość osób na forum, którzy mają problem z przyspieszeniem, obrotami, itd... ma gaz...
I takie jest moje zdanie!
A tak wogóle to zszedłem na off topic
steven napisał(a):jak kogoś nie stać na jazdę 2.0 w benzynie czy większymi to niech sobie kupi 1.0
Ciężko znaleźć auto wielkości GE z silnikiem 1.0, a czasem trzeba zapakować do auta trochę więcej niż siebie
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh Ja tylko wyraziłem swoją opinię o LPG. Waszę zdania szanuję... A czy Wy moje, to mi obojętne ;p Tak czy owak LPG=zło ;p
steven wiem, zresztą opinię mam podobną. Ktoś ma LPG to jego sprawa, sam bym nie założył.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

A przeciez opinie są jak dziury w
, każdy ma swoją.

Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
steven gdybyś czytał forum dokładniej wiedziałbyś że niemam problemów z przyspieszaniem
a co do tekstów jak Cie nie stać to trzeba było kupić 1.0, to zdają się być nieprzemyślane mocno, podobnie jak gaz to zło. Koniec mi tego OT tutaj, gaz zostaje. Za to w Sierce go nie będzie nigdy.