domin1979 napisał(a):Fakturą za Hondę udowodnisz cenę Mazdy... Hm... Zapewne wtedy zmienię zdanie!
Masz inne ceny dlatego jestem ciekawy na ile wycenisz accorda................
Tylko teraz będę miał dowód rzeczowy ......rozumiemy?
www.mazdaspeed.pl
domin1979 napisał(a):Fakturą za Hondę udowodnisz cenę Mazdy... Hm... Zapewne wtedy zmienię zdanie!

To Ty nie czytasz, co mnie obchodzi Honda?!? Gdzie ja podałem cenę Hondy?!? Nie mam bladego pojęcia ile kosztuje i nie wykręcaj kota ogonem.figo-fago napisał(a):Nie czytasz dobrze , powiedz mi ile kosztuje Honda Accord 2.2 diesel według Twoich cen........full opcja........i tylko tyle..Powodzenia oczko

Globy napisał(a):Przeleciałem na szybko wzrokiem dyskusję i chodzi o salon Mazda Odyssey na Górczewskiej (wiadukt nad salonem należy do Al. Prymasa 1000-lecia), a figo-fago ma chyba kupioną już w oficjalnej sieci wersję 2.0 po chipie (?).

domin1979 napisał(a):To Ty nie czytasz, co mnie obchodzi Honda?!? Gdzie ja podałem cenę Hondy?!? Nie mam bladego pojęcia ile kosztuje i nie wykręcaj kota ogonem.
Przestań kręcić i podaj gdzie takie promocje na 2.2 Mazdę to na pewno ktoś skorzysta albo już nie ciągnij tematu bo szkoda czasu i miejsca na forum.

figo-fago napisał(a):O.k już podaje Tobie stronę , gdzie jest oferta w Niemczech nie mam siły już dyskutować :
http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=vzxbddqnhfjn
Jezusie! "Pierwszą jazdę serpentynami śródziemnomorskiej Majorki odbyliśmy za kierownicą najmocniejszej odmiany 2,2 MZR (136 kW/185 KM), " to jest egzemplarz przedprodukcyjny dla dziennikarzy!!!figo-fago napisał(a):Silnik 185 KM został wprowadzony w 2008 roku pod koniec , również dowód
http://www.roadlook.pl/wrazenia-z-jazdy ... zenia.html
I cena jak wół 130 tys... wiem, pewnie specjalnie dla figo-fago sprzedają poniżej marży...Globy napisał(a):Przeleciałem na szybko wzrokiem dyskusję i chodzi o salon Mazda Odyssey na Górczewskiej
chmooreck napisał(a):Tylko to jest niemiecki Exclusive...

domin1979 napisał(a):W Polsce też sobie mogłem zamówić 2.2 w '08 ale odbiór najwcześniej luty, marzec.

figo-fago napisał(a):chmooreck napisał(a):Tylko to jest niemiecki Exclusive...
Z tymi wersjami to kolega DOMIN 1979 wytłumaczy , bo to niemieckie odpowiedniki polskie , albo odwrotnie....chodzi o 2.2 diesel 185 KM ( dlatego się trzymałem wersji na rynek polski)
domin1979 napisał(a):Jezusie! "Pierwszą jazdę serpentynami śródziemnomorskiej Majorki odbyliśmy za kierownicą najmocniejszej odmiany 2,2 MZR (136 kW/185 KM), " to jest egzemplarz przedprodukcyjny dla dziennikarzy!! łoł łoł
napisałem został wprowadzony czyli .................no właśnie

chmooreck napisał(a):Ten silnik w wersji polskiej jest dostępny jedynie w wyposażeniu Sport. W tym przypadku nie ma co porównywać cen. Podejrzewam, że niemieckim odpowiednikiem polskiego Sport jest Dynamic.

figo-fago napisał(a):ale wydaje mi się , że sport ma alcantrę
figo-fago napisał(a):wersja exclusive tapicerkę skórzaną
figo-fago napisał(a): bo pewnie systemy bezpieczeństwa i nowinki techniczne takie same...........
chmooreck napisał(a):Przeglądając wyposażenie upewniłem się, że wersja Sport oferowana na polskim rynku jest odpowiednikiem wersji Dynamic z rynku niemieckiego.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości