Kills on Road & Street
Z 1.9 tdi to sporo sie pojawilo ostatnio, nawet ogloszen jest sporo a propos sprzedazy takiej wersji, pewnie swapują Vr6 albo uszkodzone g60
Nawet przeciez ktos zrobil Corrado 1.6 TD 

dzisiaj rano stanolem na swiatlach a obok mnie bmw 325 no to sobie mysle kurde hm ze nie bede sie no bo slisko jak cholera duzo sniegu itp zmienia sie swiatlo a kierownik z bmw pelen gaz hehe a ja spokojnie jade sobie za nim nastepne swiiatelka patrze droga w miare odsnierzona to sprubujemy teraz stanolem obok mruklem mu on tez zielone i but oczywscie zmielilo 1.pol maski 2.dlogosc a 3 juz odpuscilem podziekowalem switelkami on tez stanelismy na swiatlach okazalo sie ze bylo w automacie
pogadalismy chwile i byl zdziwiony ze takie male cos daje rade 
i Love Mazda, Hate vw, Mitsubishi RULEZ
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=634613#634613 pierwsza magdalena :)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=634613#634613 pierwsza magdalena :)
- Od: 15 cze 2007, 20:43
- Auto: jest M6 2.0b 141
colt 1.6
było mx-3 1.6
iiyama napisał(a):ravo napisał(a):wiadomo ? to z jakim ?
Volkswagen Corrado 2.8 VR6 (174KM) z pięknymi alumami 16 lub nawet 17
HAHA! WYGRAŁEM
2.9 tez były. to wtedy sa te z syncro z napedem na 4.
a 2.8 to maja normalnie na przod
a 2.8 to maja normalnie na przod
pawlak32 no dobra mogłem sie pomylic :p
aż dziwne że to się tak fajnie odpycha... no ale przeciez to prawie V6
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=17545
Musze się z takim skonfrontować
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=17545
Musze się z takim skonfrontować
MX3 1.6 16V B6-ME EC (było)
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
- Od: 17 lut 2007, 19:36
- Auto: A3 1.8T
Widać ze gosc z mazdy nie ogarnia albo cos xD albo nie umie zmieniac biegów. bo tak to wyglada.
było już to i to nie raz. Co do Corrado VR6 to po pierwsze ze specu widać ze 96 chyba na 2b a 100 raczej na 3b bo jest 0,5 sek różnicy. Pozatym to MOIM prywatnym zdaniem R6 jest lepsze od V6 które powstało poto żeby się zmieścić. Co do VR6 się nie wypowiadam jest bardzo kontrowersyjny ale ma sporo fanów.
Stała pod ścianą prężąc kakao
People_Hate_Me napisał(a):Widać ze gosc z mazdy nie ogarnia albo cos xD albo nie umie zmieniac biegów. bo tak to wyglada.
Moze i masz racje, ale ja zaobserwowalem inny powód tego ze nie poradzil sobie z Tico

Wystarczy spojrzeć pod tylny zderzak po lewej stronie w maździe i juz wszystko wiadomo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Lukasz_zdw
jeden z moich nielicznych killi – civic VI 1,4i wiec 75 kucy pewnie. dość mocno odstawiony, ale najlepsze że przed kilem tego cifa z którym potem sie ścigałem, chciał wyprzedzić koleś w matizie- ja jechałem za matizem i też miałem wyprzedzać cifa bo jechał z 90km/h – no i koleś matizem włącza kierunek i zabiera się za wyprzedzanie , ja za nim migacz i też, ale najlepsze to ze kolo tym matizem nie mógł tego cifa wyprzedzić- jechał tak kilka s obok niego, a raczej lekko w tyle tylko że na lewym pasie – ja cały czas za matizem – no i rąbnąłem na tego w matizie żeby się streszczał. Wtedy on chyba redukcja- został jeszcze bardziej tyle i dopiero wtedy skapitulował 
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mariusz_sti zawsze też naśmiewałem się z Tico i Matizów, do czasu kiedy to jakiś czas temu jechałem z gościem całkowicie standardowym Tico jego ciotki emerytki.... przez chwilę wskazówka wychylała się troszkę poza skalę czyli 160km/h!!!!!!! fakt że było lekko z górki, równy asfalt i pewnie przekłamania licznika duże, ale to robi wrażenie jak pudełeczko z silnikiem 0,8l chyba 41KM i trzy cylindry zamyka, a nawet brakuje mu licznika
Wczoraj pokopałem na you tube i widzę jest więcej takich gigantów. Choć ten kil z filmu, który wrzuciłem parę postów wcześniej na pewno nie byłby możliwy, jakby to Tico nie było dłubane, nawet jak ten koleś z Efiki nie do końca ogarnia samochód 

Miałem okazje jezdzic tico 130-140 po Bydgoszczy to naprawde sie zbiera tak do 100 ma niezle odejscie
Z killi na dzis Vectra C 1.8 wyprzedzalismy razem musialem kilka razy hamowac zeby mu w pupę nie wjechac....pozniej widac bylo ze sie spina ale nie dal rady... To rzeczywiscie tak nie jezdzi?
Pzdr.
Z killi na dzis Vectra C 1.8 wyprzedzalismy razem musialem kilka razy hamowac zeby mu w pupę nie wjechac....pozniej widac bylo ze sie spina ale nie dal rady... To rzeczywiscie tak nie jezdzi?
Pzdr.
Fotografia Ślubna www.igordyjach.com
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'
ja się nie naśmiewam z tego matiza – mi się wydaje ze koleś nie umiał tym jechać, bo przyspieszyć od 90 do tych 110 nie powinno być problemem do matiza, a tico rzeczywiście – koła 12, masa mała
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06