Gdzie jezdzicie?
A ja bardzo lubie się bujać późną wieczorową porą po trójmieście. Taki szybki przejazd Gdańsk – Gdynia – Gdańsk, w głośnikach jakieś AC/DC. Pedał sam ląduje w podłodze
A z tras bardziej widokowych to bardzo lubię drogę Gdańsk – Kolbudy (przez Lublewo) do Kościerzyny. Piękne widoki, droga kręta, idzie się nakręcić kierownicą i dać hamulcom niezły wycisk.
A z tras bardziej widokowych to bardzo lubię drogę Gdańsk – Kolbudy (przez Lublewo) do Kościerzyny. Piękne widoki, droga kręta, idzie się nakręcić kierownicą i dać hamulcom niezły wycisk.
Spanie w nocy jest dla mięczaków.
- Od: 5 lut 2007, 00:37
tarkan napisał(a):Na rozładowanie stresu proponuję warszawskie główne ulice w centrum... późnowieczorową porą, jest pięknie...
No no ..... mozna tez na rozładowanie portfela dostac 10 punkcików i 5 stówekWaikiki napisał(a):Trasa Siekierkowska (prędkość),

Skonczyło sie na pokazaniu motorka i ...... długiej nocnej rozmowie
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Waikiki napisał(a):Trasa Siekierkowska (prędkość),
Tylko hardcorowcy jeżdżą Siekierkowskim od jakiegoś czasu dla prędkości

Dobra dobraAdaś napisał(a):Tylko hardcorowcy jeżdżą Siekierkowskim od jakiegoś czasu dla prędkości

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
ja tam kiedyś wsiadałem dla relaksu i jezdziłem sobie bez celu...np.szybki wypad z Krakowa do zakopanego na placki
dawne czasy od Kąd Jeżdzę zawodowo to wole pivoo i kompa albo tv

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Wczoraj pod wieczór (ciemno już było) przejazd z Głogowa do Nowej Soli różniastymi wioskami. Cicha muzyka 80-90 km/h (było tak miło że nie chciało i się spieszyć), wąskie puste dróżki, na horyzoncie huta... A po za tym tylko ciemność, ja i Mazda.
- Od: 28 lip 2007, 00:50
Witam .<br><br> Polecam bardzo małopolską trasę Bochnia – Limanowa przez Żegocine , Młynne zwłaszcza letnią nocą
<br><br> Podjazdy , zjazdy i mnóstwo ostrych zakrętów – tu można wykazać się techniką jazdy , <br> ale osoby o słabym żołądku będą bardzo narażone na
<br><br>Fajna trasa to też odcinek Czchów przez Rożnów aż do Nowego Sącza .<br><br>Malownicza pełna pięknych widoków jezior aż po panorame z góry Nowego Sącza 

- Od: 15 kwi 2008, 13:42
- Auto: Mazda /Honda /Mercedes
jarku007 napisał(a):Polecam bardzo małopolską trasę Bochnia – Limanowa przez Żegocine , Młynne zwłaszcza letnią nocą spoko
Podjazdy , zjazdy i mnóstwo ostrych zakrętów – tu można wykazać się techniką jazdy ,
ale osoby o słabym żołądku będą bardzo narażone na zygi
Fajna trasa to też odcinek Czchów przez Rożnów aż do Nowego Sącza .
Malownicza pełna pięknych widoków jezior aż po panorame z góry Nowego Sącza usmiech
Jechałem tamtędy do Gorlic , super tereny .
MAZDA 6 MZR-CD EXCLUSIVE PLUS i parę innych gratów...
- Od: 6 paź 2008, 17:13
- Auto: MAZDA 6 165 KM 402Nm diesel
A ja dziś aby odreagować stres po wizycie u doktora pojechałem sobie na polne drogi, które są już chyba peryferiami miasta i trochę polatałem poślizgami sssssssycząc przy tym z uwielbieniem.

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Gdy wyglądam przez okno.... marzy mi się powiew prawdziwej wiosny i spokojna wycieczka asfaltowymi bocznymi drogami z dala od zabudowań i tej całej szarości.....pola, łąki, lasy...słoneczko, otwarty szyberdach, papierosek w zębach i z radyjka rytmy Pink Floyd.... pełny relaks
choć pewnie zdrowiej by było na rowerku, no ale cóż 
ja uwielbiam trasę przez przełęcz kowarską
bardzo techniczna,szybko nie trzeba a i tak radoche daje niezmierną.Najpierw uphill póxniej downhill
ale uwielbiam tamtędy jeździć

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
Te! Euforia Ci się udzieliła?!? Nie przesadzaj!Myjk napisał(a):Od kiedy mam Mazdę, to nawet po teściową podjadę do pracy.... język
PS. Czasami, jak żona każe, odwiozę JĄ do pracy...

Najlepiej gania się po wsi
Kolno za dnia i tym bardziej nocy jest jak w grze Resident Evil, Gotham City lub Las Vegas podczas awarii prądu. Jeździ się w policyjnym tempie, 25 km/h, zresztą nikogo innego na ulicy się nie spotka prócz radiowozu
w ogóle cisza spokój 

- Od: 15 maja 2004, 16:37
To ja uwielbiam starą 'dwójkę' wieczorem/nocą – wylot z Poznania na Świecko. W Tarnowie podgornym zrobili rondo, wiec dokładnie po ok 18km mogę swobodnie zawrócić:) Bardzo mi się to podoba, noo i jest zuupelnie pusto... spokojna jazda, tylko 5th gear, bez zabaw w takiej pustce to jest to