Łukasz napisał(a):Maciej Loret napisał(a):I kupujesz opony, które ADAC stawia prawie na samym końcu stawki
– dlatego pisałem o falkenach
Tylko, że nie napisałeś o konkretnym modelu, a o firmie.
Łukasz napisał(a): bo miałem styczność z nimi i nie posiłkowałem się testami ADAC.Podałem je tylko do wiadomości bo ty chciałeś.
Chciałem udowodnić, że ta firma oprócz szmelcu robi/ła też bardzo dobre (przynajmniej wg ADAC) opony.
Łukasz napisał(a):– cwaniaczek na odległość jesteś
Łukasz napisał(a):widać,że żal Ci pupę ściska bo sam pewnie na dębicach pomykasz..
Chyba Ci na odcisk nadepnąłem, bo widzę, że do ataku przechodzisz...
Łukasz napisał(a): A tak w ogóle to widzę,że masz jakiś problem.Pytam wprost – czy ci się coś nie podoba w moim profilu/zachowaniu/pisowni??
Piszesz całkiem nieźle. Raczej powyżej średniej.
Co mi się nie podobało – masz napisane w pierwszym moim wersie niniejszego postu.
Puhcio napisał(a):Ewentualnie zastanawiam się nad zakupem kompletu – 4 opon w rozmiarach 195/60/15, 195/65/15, 205/55/15.
Tak by było chyba najlepiej.
Puhcio napisał(a):Z czego ten środkowy rozmiar jak zauważyłem jest dość popularny i tani.
Zgadza się. Chyba nie ma opony w klasie średniej, która nie kjest produkowana w tym rozmiarze. Wybór duży, cenyrozsądne, w razie czego łatwo dokupić 1-2 sztuki popularnego producenta/modelu.
Puhcio napisał(a):Pewnie wybrałbym nowe Bridestone Turanza, ale nie wiem czy zbiorę tyle pieniędzy ... bo to min. 1000 zł
Chyba drożej, z tego co popatrzyłem po sklepach. Tyle, to może jak się sezon już zacznie...