Zepsułem antenę elektryczną .Przymarzła i wyszła tylko do połowy no to jej pomogłem wyjść do końca .A potem nie chciała się schować , to też jej pomogłem .A teraz słychać tylko jak silniczek pracuje i zabawa się skonczyła .Da się to naprawić?
Może jutro rozkręcę antenę i coś bedzie wiecęj wiadomo.Czy grzybek na końcu bata sie odkręca?A ten biały pasek zębaty to dochodzi do samego końca – do grzybka?Nie zniszczę zaczepów od tapicerki przy ściaganiu aby dostać się w bagazniku do anteny?
Jesczze jak by ktoś mnie oświecił jak wymontować u mnie antene elektryczną Mam ją w słupku nad kierowcą i nie mam pojęcia jak ją wyjąć> nalewno nie górą bo silnik chyba nie wyjdfzie przez taki mały otwór (prawa fizyki mu nie pozwolą ) nad natkolem tysz zaglądałe i tam ni ma nic, więc zostaje od środka, tylko jak ?? tam też nic nie widać
W tym temacie żeby nie zaśmiecać forum miałbym pytanko, czy to normalne gdy radio jest włączone antena jest wysunięta , zapalam silnik antena idze do dołu a zachwilę w górę ,troszkę to mnie irytuje .
cała się zwija? u mnie szła w dół tylko troszkę, w momencie "zresetowania" napięcia przy uruchamianiu silnika (gdy radyjko milknie na chwilę). potem odbijała do góry. o ile dobrze pamiętam, bo od grudnia jest zepsuta i nie działa. na pewno nie wykonywała całego cyklu góra – dół.