Padło mi podświetlenie suwaków ogrzewania i wentylacji.
Pytanko jak się tam dostać??
323C BA
www.mazdaspeed.pl
Anade napisał(a):napeno na poczatek demontujemy obudowe z hamulca recznego a pozniej po kolei obudowę właśnie z popielniczką
Ja zaczalem od popielniczki ale dla pasazerow na tylniej kanapie:) Po bokach sa 2 sruby. Potem odpina sie jedna czesc zaraz przed drazkiem zmiany biegow – jeden kawalek z glowy. Pozniej 2 sruby wkrecane tak jakby do podlogi, dalej wypada poppielniczka tam jest 1. Dalej chyba trzeba wypiac te plastikwe gwozdzie na dole tam gdzie nogi kierowcy po prawej i nogi pasazera po lewej stronie.
Nie wiem czy w miedzy czasie nie wyjalem galki zmiany biegow razem z oslona drazka – wtedy chyba schodzi 2 czesc tego plastikowego po prawej od kierowcy prawie do radia. Kolejne 2 sruby trzymaja mniej wiecej przy 3maczach na napoje. Idac za ciosem po opuszczeniu kierownicy 2 sryby sa pod zegarami znaczy w tej przerwie zakrytej kawalkiem miekkiego plastiku miedzy kierownica a zegarami. Teraz (o ile o czyms nie zapomnialem) mozesz zdjac kawalek kokpitu od nawiewu po prawej stronie poprzez zegary, zegarek nawiew radio i ten dziwny plastikowy schowek. Po tym krotkim zabiegu mozesz dobrac sie do 2 srub trzymajacych sterowanie do nawiewu. W nagrode wypadnie Ci prawie do polowy napiety przez linki panel sterowania nawiewami i tam gdzies nawet bez odpinania linek:) bedziesz mogl dobrac sie zaroweczki ktora to wku..ia jak miga ! Jak dobrze zapamietalem to chyba tak sie tam dostaniesz – no chyba ze ja robilem przy okazji jeszcze co innego juz nie pamietam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości