Mazda 323 BJ
Witam! Otwory zawsze można zakleić czarną taśmą izolacyjną. Ja tak kiedyś zrobiłem jak nie miałem wszystkich zaślepek. Pozdrawiam
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
Zaślepek też nie mam wypadły na myjni.
Mam pytanie jak się dobrać do żarówek tylnych świateł bo mi się jedna przepaliła.
Tylna klapa opada mi na głowę więc pomyślałem, że prościej zapytać na forum.
Mam pytanie jak się dobrać do żarówek tylnych świateł bo mi się jedna przepaliła.

- Od: 14 cze 2007, 23:31
- Auto: Mazda 323f 2.0DTVi 2000r RF2A
Grzechmazda 323fD napisał(a):Zaślepek też nie mam wypadły na myjni.
Mam pytanie jak się dobrać do żarówek tylnych świateł bo mi się jedna przepaliła.Tylna klapa opada mi na głowę więc pomyślałem, że prościej zapytać na forum.
Przez bagażnik. 3 śruby trzeba wykręcić (idiotyczne rozwiązanie). Klapę podeprzyj kijem
- Od: 16 sie 2007, 14:23
- Auto: BJ ZL
Chyba zakleje też, ale kupować w ASO raczej nie zamierzam. Co do wypadania, to w moim przypadku raczej nierealne, żeby tak przez noc, same z siebie wypadły? na postoju?
Nietypowa to fakt, ale żeby od razu kraść? Co za Naród...
Nietypowa to fakt, ale żeby od razu kraść? Co za Naród...
- Od: 23 lis 2008, 17:52
- Auto: 323F 2.0 DITD 101KM
tak , te zaślepki faktycznie same wypadają, czy orientujecie się może ile relingi kosztują do BJ 323F? bo nie znalazłem jeszcze takowych na giełdzie

- Od: 9 kwi 2005, 21:00
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 2013; Mazda 3 BL 2.0 Disi 2012;
była;Mazda3 1.6 Active 2006 & Mazda3 2.0 Sport 2009
323F BJ 2.0 FS Sportive '01
gerz50 napisał(a):tak , te zaślepki faktycznie same wypadają, czy orientujecie się może ile relingi kosztują do BJ 323F? bo nie znalazłem jeszcze takowych na giełdzie
NA jakimś dużym szrocie z japońskimi były za 400zł. Z tyn, żę nie są to takie klasyczne relingi, tylko listwy, które nie mają prześwitu pomiędzy dachem a nimi samymi.
Na forum kotś miał bj z relingami i wrzucił zdjęcie.
knyklu napisał(a):NA jakimś dużym szrocie z japońskimi były za 400zł. Z tyn, żę nie są to takie klasyczne relingi, tylko listwy
Na jakim szrocie gdzie w którą się skręca... szukam takowych ale zazwyczaj mi mówią że sprzedadzą razem z dachem... a ja dach mam
gerz50 napisał(a): te zaślepki faktycznie same wypadają
Osobiście kupiłem takowe w serwisie (chyba 18zł za sztukę :/) ale weszły na wcisk więc nie wypadają
Motocykle są wszędzie.... no i mazdy 
- Od: 2 lip 2006, 12:53
- Auto: 6-ka 2.0 Diesel 140 KM 2008 rok
Wypadają zwłąszcza w Polsce. Belgowi przez 7 lat nic nie odpadło no ale mi w jedną bezwietrzną noc poleciały 3 (pierwsza poleciała jakoś wcześniej, to zacząłem patrzeć na to).
- Od: 23 lis 2008, 17:52
- Auto: 323F 2.0 DITD 101KM
smagur napisał(a):knyklu napisał(a):NA jakimś dużym szrocie z japońskimi były za 400zł. Z tyn, żę nie są to takie klasyczne relingi, tylko listwy
Na jakim szrocie gdzie w którą się skręca... szukam takowych ale zazwyczaj mi mówią że sprzedadzą razem z dachem... a ja dach mamJak ktoś ma takie do sprzedania to kłaniam się
a tu
http://www.japancar.pl/czesci_uzywane.php#find
knyklu napisał(a):Na forum kotś miał bj z relingami i wrzucił zdjęcie.
ja mam takie relingi, gerz50 kliknij w moj podpis a zobaczysz jak to wyglada
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):knyklu napisał(a):Na forum kotś miał bj z relingami i wrzucił zdjęcie.
ja mam takie relingi, gerz50 kliknij w moj podpis a zobaczysz jak to wyglada
A masz też do nich belki?
O takie:

Interesuje mnie jak to się wszystko zakłada/zdejmuje, czy jest np. łatwiej niż w zwykłych albo czy jest możliwość regulowania rozstawu (jeśli tak, to byłoby super)?
pozdrawiam, tomek
- Od: 8 kwi 2008, 16:02
- Auto: 323f BJ ZM A/T
st1545 napisał(a):A masz też do nich belki?
nie mam bo i tak bym nie korzystal, nie lubie jezdzic z niczym na dachu
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Fiat Panda 1.1
Borysss napisał(a):wie ktoś może jakie ET mają fabryczne felgi 15
et 45
Fiat Panda 1.1
Borysss ja mam w swoich felgach 30, przy czym trzeba zaznaczyc ze felgi mam szerokosci 8 cali i lekko rozdmuchane nadkola w stosunku do serii plus 5 mm dystanse na tyle
Fiat Panda 1.1