Tutaj się witamy
wip186 witamy.... ja tam dalej twierdze ze mazda to ona
Wiec życzę jak najszybszego kupna Madzi 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
No więc i ja witam wszystkich forumowiczów.
Czytam to forum już od jakiegoś czasu, jednak dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować.
Obecnie jestem młodym kierowcą (prawko zdane w sierpniu 2008). Do tej pory jeździłem golfem III 1.9TD. W planach miałem kupno drugiego golfa, jednak ostatnio upatrzyłem sobie mazdy i tak mi się spodobały, że postanowiłem taką kupić. Dokładniej interesuje się 323F 1.5 v16(?) (1994-1998). Przeczytałem o nich troszkę i opinie są bardzo pozytywne. Na razie przeszukałem otomoto i znalazłem tam kilka interesujących ofert. Jak tylko uzbieram zadowalającą sumę, zacznie się szukanie tej wymarzonej
To by było na tyle.
Pozdrawiam serdecznie Tomasz.
Czytam to forum już od jakiegoś czasu, jednak dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować.
Obecnie jestem młodym kierowcą (prawko zdane w sierpniu 2008). Do tej pory jeździłem golfem III 1.9TD. W planach miałem kupno drugiego golfa, jednak ostatnio upatrzyłem sobie mazdy i tak mi się spodobały, że postanowiłem taką kupić. Dokładniej interesuje się 323F 1.5 v16(?) (1994-1998). Przeczytałem o nich troszkę i opinie są bardzo pozytywne. Na razie przeszukałem otomoto i znalazłem tam kilka interesujących ofert. Jak tylko uzbieram zadowalającą sumę, zacznie się szukanie tej wymarzonej
Pozdrawiam serdecznie Tomasz.
A7x napisał(a):Obecnie jestem młodym kierowcą (prawko zdane w sierpniu 2008). Do tej pory jeździłem golfem III 1.9TD. W planach miałem kupno drugiego golfa, jednak ostatnio upatrzyłem sobie mazdy i tak mi się spodobały, że postanowiłem taką kupić.
Witam Cię gorąco
Garażowana zadbana i w dodatku za śmieszne 2500 zł. I od tej pory pokochałem to autko
Naprawdę cieszę się, że posiadam to autko
Pozdrawiam Maciej
turkusowa mazda 121 z otwieranym dachem
Maszyna do jazdy w lato Jako kabrio, a także dobry na tor wyścigowy
PiĘkNe AuTo xD
Kolejny szczęśliwy posiadacz mazdy
PiĘkNe AuTo xD
- Od: 18 sty 2009, 19:53
- Auto: Mazda 121 B3 1.4 – 16 V Pb
Dobry wieczór :–)
Jestem Sław, obecnie próbuję sprzedać jeden z najbardziej awaryjnych samochodów we wszelkiego rodzaju rankingach typu Dekre/TUV czy innetakietam – Alfę Romeo 146 z silnikiem w układzie boxer (piękny sound) którym z przyjemnością jeździłem przez ponad 6 lat.
Jednocześnie próbuję znaleźć dla siebie samochód z drugiego bieguna rankingów :–), domyślacie się, że chodzi mi oczywiście o Mazdę.
Lubię samochody, hmmm... nazwijmy to NISZOWE, stąd zainteresowanie Mazdą.
Moje poprzednie autka to VW1302 (boxerek), VW1200 (boxerek), VX1303 (boxerek), GeoTracker (rzędówka), AR146 (boxerek) no i przyszłość japońska.
Jestem Sław, obecnie próbuję sprzedać jeden z najbardziej awaryjnych samochodów we wszelkiego rodzaju rankingach typu Dekre/TUV czy innetakietam – Alfę Romeo 146 z silnikiem w układzie boxer (piękny sound) którym z przyjemnością jeździłem przez ponad 6 lat.
Jednocześnie próbuję znaleźć dla siebie samochód z drugiego bieguna rankingów :–), domyślacie się, że chodzi mi oczywiście o Mazdę.
Lubię samochody, hmmm... nazwijmy to NISZOWE, stąd zainteresowanie Mazdą.
Moje poprzednie autka to VW1302 (boxerek), VW1200 (boxerek), VX1303 (boxerek), GeoTracker (rzędówka), AR146 (boxerek) no i przyszłość japońska.
-
sked
Witam,
bylem posiadaczem 323F 1995, od miesiaca jestem posiadaczem M6 2003 (prawie 2004
) O MazdaSpeed dowiedzialem sie z netu, gdzie szukalem informacji o moim pierwszym a teraz o drugim samochodzie marki mazda. hehe mysle ze trzeci jak bedzie to tez bedzie Mazda
Pozdrawiam,
Michal
bylem posiadaczem 323F 1995, od miesiaca jestem posiadaczem M6 2003 (prawie 2004
Pozdrawiam,
Michal
--- M6GG, 136KM, Exclusive, Disel 2.0 ----
- Od: 23 sty 2007, 19:57
- Auto: Mazda6 GG, 2.0, disel 2003
Witam wszystkich.
Jestem fanem prelude 3 generacji (ta z otwieranymi lampkami) i posiadam dwie takie "prelki".
Zarejestrowałem się na tym forum za namową kolegi SeeDoo a także dlatego, że stałem się niedawno właścicielem mazdy 323 BG '90r z silniczkiem 1.3 i w krókim trzydrzwiowym nadwoziu.
Fajne i mam nadzieję bezawaryjne i ekonomiczne wozidło.
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem fanem prelude 3 generacji (ta z otwieranymi lampkami) i posiadam dwie takie "prelki".
Zarejestrowałem się na tym forum za namową kolegi SeeDoo a także dlatego, że stałem się niedawno właścicielem mazdy 323 BG '90r z silniczkiem 1.3 i w krókim trzydrzwiowym nadwoziu.
Fajne i mam nadzieję bezawaryjne i ekonomiczne wozidło.
Pozdrawiam wszystkich.
-
drajwer
Siema
Trafiłem dzięki google... he, he, he a z powodu prozaicznego – dzisiaj moja żona wpadła na pomysł że chce mazde 6 a jako że forum to najlepsze zródło informacji więc postanowiłem skorzystać z wiedzy ekspertów...
... teraz śmiga moja żonka RMC – można oblukać w podpisie... a interesuje nas M6 – 2003/2004 3.0 V6
pozdro!
Trafiłem dzięki google... he, he, he a z powodu prozaicznego – dzisiaj moja żona wpadła na pomysł że chce mazde 6 a jako że forum to najlepsze zródło informacji więc postanowiłem skorzystać z wiedzy ekspertów...
... teraz śmiga moja żonka RMC – można oblukać w podpisie... a interesuje nas M6 – 2003/2004 3.0 V6
pozdro!
-
Husky
Witam wszystkich serdecznie
O forum dowiedziałem się od kolegi, który posiada juz Madzie 323C, a ja bacznie przeglądam Wasze forum już od ładnych paru miesięcy, bo przymieżam się do kupna owej ślicznotki
, a dokładniej Mazdy 323F BA. Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie
Pozdrawiam
Paweł
O forum dowiedziałem się od kolegi, który posiada juz Madzie 323C, a ja bacznie przeglądam Wasze forum już od ładnych paru miesięcy, bo przymieżam się do kupna owej ślicznotki
Pozdrawiam
Paweł
323F BA '97
Organizacja wesel i imprez okolicznościowych (komunie, chrzciny itp.) SOSNOWIEC i okolice, OLKUSZ i okolice
http://www.restauracja-sorrento.eu/
lub pw
Organizacja wesel i imprez okolicznościowych (komunie, chrzciny itp.) SOSNOWIEC i okolice, OLKUSZ i okolice
http://www.restauracja-sorrento.eu/
lub pw
- Od: 22 sty 2009, 22:59
- Auto: 323F BA '97 1.5 16V
hehe bardzo chętnie Ci pomożemyh4x napisał(a):Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie
turkusowa mazda 121 z otwieranym dachem
Maszyna do jazdy w lato Jako kabrio, a także dobry na tor wyścigowy
PiĘkNe AuTo xD
PiĘkNe AuTo xD
- Od: 18 sty 2009, 19:53
- Auto: Mazda 121 B3 1.4 – 16 V Pb
Kłaniam się wszystkim nowym użytkownikom forum 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09