WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
oj kierownik masz chody u nas:P( pierwszy raz u nas chyba
) malutka ale ja nic do Ciebie z ta kultura
Siwy zamieszanie stworzyl bo powiedzial ze na gore jedzie
ale coz.... kto chetny to zapraszam dzis na utrate (spalarnie) ja tam wbijam gdzie kolo 20:D
-
beso
beso napisał(a):oj kierownik masz chody u nas:P
oo łaa
beso napisał(a):pierwszy raz u nas chyba
na oficjalnym spocie tak....
beso napisał(a):Siwy zamieszanie stworzyl bo powiedzial ze na gore jedzie
i nie skłamał
beso napisał(a):malutka ale ja nic do Ciebie z ta kultura usmiech
spoko
kierownik napisał(a):beso napisał:
oj kierownik masz chody u nas:P
oo łaa zeby a za co? zeby
tak to jest jak się z Panią PR spotykasz

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):tak to jest jak się z Panią PR spotykasz
juz sobie tak tego nie przypisuj
a co do tego na gore to raczej znaczylo ze wszyscy sie spotkaja, bo byla prpozycja przeniesienia sie do ciepla, ale koniec rozmowy na ten temat:P bylo minelo my sie dobrze bawilismy a raczej rozmawialismy:D
-
beso
tak to jest jak się z Panią PR spotykasz język
beso napisał(a):juz sobie tak tego nie przypisuj zeby niech chlopak sie cieszy język a nie zbierasz laury
gdyby nie ta Pani, to bym się u Was baardzo rzadko pojawiał...
Rychu007 napisał(a):beso napisał(a):utrate (spalarnie) ja tam wbijam gdzie kolo 20:D
Beso a po co ty chcesz tam jechać tak wcześnie. Tam zamarznąć idzie od 20. Ja jak będę jechał to gdzieś tak na 21,30.
tak sie ustawilem ze znajomymi, mam orzewanie
kierownik juz sie tak nie podlizuj
-
beso
Witam wszystkich , jestem nowy na forum mazdy i mam zamiar się z Wami wszystkimi zapoznać
, powiedzcie jak wygląda takie spotkanie i co mam zabrać ( alkochol, paluszki solone czy turbo ptysia) . Czekam na podpowiedz 
- Od: 6 paź 2008, 17:13
- Auto: MAZDA 6 165 KM 402Nm diesel
figo-fago napisał(a):Witam wszystkich , jestem nowy na forum mazdy i mam zamiar się z Wami wszystkimi zapoznać, powiedzcie jak wygląda takie spotkanie i co mam zabrać ( alkochol, paluszki solone czy turbo ptysia) . Czekam na podpowiedz
Witamy witamy i Zapraszamy!

Możesz wziąć to co wymieniłeś
Rychu007 napisał(a):beso napisał(a):utrate (spalarnie) ja tam wbijam gdzie kolo 20:D
Beso a po co ty chcesz tam jechać tak wcześnie. Tam zamarznąć idzie od 20. Ja jak będę jechał to gdzieś tak na 21,30.
Ja jutro chyba kończę "Wielki test – Eco Driving, czy to się opłaca" część 1, dziś wymyśliłem część 2gą, więc na ustawkę jakąkolwiek pewnie dopiero po hamowni mogę się pisać
A co do testu to na oko obecne spalanie mam 10,5-10,6. Jak zatankuję do pełna będę wiedział dokładnie