Virtual Tuning
Ten zderzak naprawdę pasuje. Największy stylistyczny feler tych modeli to te głębokie nadkola i zapadnięte felgi.
A może wersja "idź na całość"
?

A może wersja "idź na całość"

Polecam MazdaParts.pl – części mazda
- Od: 14 lut 2005, 11:52
Nie no, ten badlook też mi się nie podoba, ale coś czuje, że przy okazji drobnych poprawek lakierniczych (jakis cham mnie zarysował i pojechał) to strzelę sobie na 323C EVO.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
wygląda jak żaba
- Od: 26 maja 2008, 23:09
- Auto: Mazda mx3
troche jo
Tylko to bardziej mi na jaszczurke wyglada xD
- Od: 2 wrz 2008, 18:41
- Auto: Mazda 323F BJ 1.8 16v
Ehh to ja też bym miał mega prośbę.
Muszę zrobić coś z moimi alu bo wiosna idzie a na takie jakie są teraz juz mi się nawet patrzeć nie chce
Wymyśliłem sobie rant wypolerować na lustro a środek w kolor (nie wiem jaki w sumie do czerwonego auta podejdzie) Kompletuje materiały i został mi już tylko wybór lakieru
Czy któś mógłby mi cuś takiego w photoshopie zrobić
zdjęcia:

Muszę zrobić coś z moimi alu bo wiosna idzie a na takie jakie są teraz juz mi się nawet patrzeć nie chce
Wymyśliłem sobie rant wypolerować na lustro a środek w kolor (nie wiem jaki w sumie do czerwonego auta podejdzie) Kompletuje materiały i został mi już tylko wybór lakieru
Czy któś mógłby mi cuś takiego w photoshopie zrobić
zdjęcia:

- Od: 6 paź 2007, 15:11
- Auto: 323 C
a mi chodzi po glowie taka mysl zeby zrobic na [jakich?] lampkach taki myk by zastosowac bialy kolor kierunkowskazow tak jak lampy cofania, duzo rzezby i nie wiadomo czy wogole by to wydalo ale moze ktos by potrafil zrobic takie vt?
EDIT:dzieki driver,myslalem ze pomysl dobry ale chyba nie bardzo to wyglada...

EDIT:dzieki driver,myslalem ze pomysl dobry ale chyba nie bardzo to wyglada...
Ostatnio edytowano 11 lut 2009, 22:03 przez KrystianR, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 27 sty 2007, 19:50