wiesiek5 napisał(a):Nie bójcie się millerków są to naprawdę dobre autka .
Naprawie każdego Millera wymienie rozrząd (zawsze jeden leży w zapasie).
Pozdrawiam wszystkich Wiesiek.
POLECAM WIESKA Z DEBICY... Widac ze jest to czlowiek, który ma serce do tego co robi, jest fachowcem a przy tym bardzo cierpliwy. Wiecie co to znaczy kiedy laik zadaje miliony "glupich"pytan...? Wiesiek odpowiada na nie cierpliwie, pokazuje Wam samochod od środka ... daje informacje co zrobil co wymaga przyszlej naprawy a co nie stanowi problemu. Spokojnie pakujcie manele , zabierajcie swoje Madzie Xedoski Millerki – i udawajcie sie do Dębicy. Jestem BARDZO zadowolony , głównie dlatego ,ze mam zaufanie do tego człowieka. Polecam Wieśka. Przy okazji zobaczycie nieformalny zjazd mazd Xedos 9 pod jego warsztatem :–) Andi

!!!!!!!! On chyba zna tam każdą śrubke. Moja 9 miała problem z mocą niby wszystko grało a nie szedł. Wiesiek zamienił tylko dwa wężyki i odrazu nie ten samochód Teraz wiem co to jest 220 koni. Najważniejsze, że Wiesiek wiedział gdzie szukać usterki zajeło mu to około 40 minut. W Słupsku nawet nie chcieli zaglądać pod maske jak zobaczyli co to za samochód. Jak mam jakiś problem z Xedosem to dzwonie do Wieśka i zawsze ma czas i powie co trzeba zrobić.Także ukłony dla Wieśka i pozdrowienia dla mazdowiczów-xedosiaży
ale w razie czego gdzie ją naprawiać w okolicach Łodzi?
. To tyle co rzut kamieniem