Tuning optyczny Mazda 323F BA – pytania i sugestie – temat zbiorczy
Cenę poznam dopiero w przeciągu tygodnia, mój magik musi wycenić.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
pawelMX6 napisał(a):ile osób by się pisało na przednią dokładkę
ja również wstępnie bym się pisał na dokładkę, ale tak jak pisał kolegaHickx wszystko zależny od ceny.
- Od: 13 cze 2008, 16:32
- Auto: Mazda 323f BA 1,5dohc
Tak wygląda na srebrnym BA:
Wydaje mi się, że cena dokładki będzie oscylować w okolicy 150-180zł.

Wydaje mi się, że cena dokładki będzie oscylować w okolicy 150-180zł.
Jesli w tych pieniądzach to raczej sie pisze:)
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Progi ściągnę w przyszłym miesiącu – spokojna głowa 
pawelMX6 ja raczej napewno bede brał progi i dokładke!!
pawelMX6 JESTES MISZCZ!!
pawelMX6 JESTES MISZCZ!!
popekp20, "prawie jak" Mazdaspeed – trochę do oryginału jej brakuje ale jest całkiem niezła.
Kilka zdjęć na czarnym aucie
Dokładka, która do mnie idzie to dokładnie ta:
O jakość kopiowania nie martwię się w ogóle – firma, którą znalazłem jest genialna. Dokładka będzie zrobiona z 4 warstw: żelkot + 3 warstwy laminatu. Szczerze powiem, że jeśli auto jest białe to można od razu zakładać, powierzchnia zewnętrzna jest biała błyszcząca.
Kilka zdjęć na czarnym aucie

Dokładka, która do mnie idzie to dokładnie ta:

O jakość kopiowania nie martwię się w ogóle – firma, którą znalazłem jest genialna. Dokładka będzie zrobiona z 4 warstw: żelkot + 3 warstwy laminatu. Szczerze powiem, że jeśli auto jest białe to można od razu zakładać, powierzchnia zewnętrzna jest biała błyszcząca.
jaka to firma bo z tego co się orientuje to rzadko się zdarza żeby z tylu warstw zrobili zderzak a co mowić dopiero dokladke. Jest bardzo dużo "badziewia" rynku....
potrzebujesz ospoilerowania do swojej mazdy 323f BA napisz do mnie....(popekp20)
2.0 V6=moc:)
- Od: 12 sty 2009, 18:54
- Auto: mazda 323f BA 97r. 2.0 V6 GT
i moja tez jest bielutka i się błyszczy.Jest robiona z bialego żelkotu oryginalnego a nie dorabianego z żywicy i białego pigmentu barwiącego oraz pogrubiacza z żywicy i arsilu i na to jeszcze żywica i mata szklana

potrzebujesz ospoilerowania do swojej mazdy 323f BA napisz do mnie....(popekp20)
- Od: 12 sty 2009, 18:54
- Auto: mazda 323f BA 97r. 2.0 V6 GT
popekp20 napisał(a):jaka to firma bo z tego co się orientuje to rzadko się zdarza żeby z tylu warstw zrobili zderzak a co mowić dopiero dokladke
Jaka to firma? Fachowa
popekp20 napisał(a):Jest bardzo dużo "badziewia" rynku....
Masz 100% racji.
Jeszcze nie wiem niestety... wstępnie chciałbym zamówić 10 lub 20 kompletów i zasilić klub. Na allegro na pewno nie będę sprzedawał, szkoda taki towar wypuszczać poza klub w Polsce.... Podobnie zrobiłem z dokładkami LSi do MX-6 – kilka klubowych MXów je dostało i na allegro również ich nie wystawiłem.