Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Tutaj się witamy
Czesc! O forum wiem od jakiegos czasu, ale zawsze wchodzilem jako gosc. Jak znalazlem? Czegos potrzebowalem do mojej poprzedniej Madzi, wiec google i jakos wyszlo
Teraz mam Premacy (jakies 4mc), ale sentyment pozostal do 626. Super autko.
Była 626 jest Premacy
- Od: 16 sty 2009, 11:06
- Auto: Mazda Premacy 2.0 diesel
Witam wszystkich forumowiczów, o forum wiem z google. Od 0,5 roku jestem posiadaczem Mazdy 626 DITD. FAjne auto z przestronnym wnetrzem ale przez te poł roku dwa razy ten pojazd był cholowany
.
Nie znam dobrze topografi tego forum ale mam pytanie, przy wymianie rozrządu mechanik stwierdził ze pompa wody jest ok i jej nie wymienił na nową . Niestety po trzech miesiącach , pompa wody ulegla awarii ( kolo pasowe spadło/pusciły zgrzewy z osi wychodzacej z pompy) , przez co silnik ma teraz generalny remont ( zawory , prowadnice, dzwigienki, wszystko zniszczone). Mechanik
nie poczuwa sie do naprawy na wlasny koszt . Stwierdził ze to wada fabryczna , bo on udziela gwarancji wtedy gdy łozysko sie zatrze .
Czy ma racje ? czy nie popełnił bledu w sztuce ? Same czesci to koszt prawie 3tyś.
Wdzieczny bede za odpowiedz .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Nie znam dobrze topografi tego forum ale mam pytanie, przy wymianie rozrządu mechanik stwierdził ze pompa wody jest ok i jej nie wymienił na nową . Niestety po trzech miesiącach , pompa wody ulegla awarii ( kolo pasowe spadło/pusciły zgrzewy z osi wychodzacej z pompy) , przez co silnik ma teraz generalny remont ( zawory , prowadnice, dzwigienki, wszystko zniszczone). Mechanik

Czy ma racje ? czy nie popełnił bledu w sztuce ? Same czesci to koszt prawie 3tyś.
Wdzieczny bede za odpowiedz .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
- Od: 18 sty 2009, 14:25
- Auto: Mazda 626 DITD
Witam Wszystkich
!
jestem tu nowy i prosze o wyrozumiałość
Mam na imię Maciek i jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 121
jestem baaardzo zadowolony z tego auta i mam nadzieję, że mnie nei zaqwiedzie nigdy
Pozdrawiam!
Fotki wkleję niedługo do odpowiedniego tematu

jestem tu nowy i prosze o wyrozumiałość
Mam na imię Maciek i jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 121
jestem baaardzo zadowolony z tego auta i mam nadzieję, że mnie nei zaqwiedzie nigdy
Pozdrawiam!
Fotki wkleję niedługo do odpowiedniego tematu
turkusowa mazda 121 z otwieranym dachem
Maszyna do jazdy w lato Jako kabrio, a także dobry na tor wyścigowy
PiĘkNe AuTo xD
Kolejny szczęśliwy posiadacz mazdy
PiĘkNe AuTo xD
- Od: 18 sty 2009, 19:53
- Auto: Mazda 121 B3 1.4 – 16 V Pb

Mariusz Pozdrawia....
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!

- Od: 10 wrz 2007, 21:12
- Auto: Mazda 323C Biała strzała;p
angelus41 napisał(a):Fotki wkleję niedługo do odpowiedniego tematu
angelus41, a takim podejściem możesz liczyć na wyrozumiałość – jak miło gdy ktoś pisze tam gdzie powinien
hitman047 napisał(a):gdy kupiłem mazde wszedłem na neta wpisujac mazda w google i wyskoczył mi pierwszy link tego oto klubu
hitman047, trzeba było wpisać "mazda bierze olej" to by Ci cała pierwsza strona zawierała linki do tego forum

- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
chudy a nie prubowałem bo nie bieerze he he az tak duzo he he 
Mariusz Pozdrawia....

- Od: 10 wrz 2007, 21:12
- Auto: Mazda 323C Biała strzała;p
Sansei pozdrawia! Zawitałem tu do Was po zachwaleniu tego forum, ba nawet tej marki przez brata i właśnie przygotowuję się do zakupu Mazdy Premacy. Mam nadzieję, że mi pomożecie w podjęciu słusznej decyzji, no a potem przy eksploatacji i innych sprawch, tak, aż pomału pochłonie mnie to forum itp 
-
Sansei
Sansei witamy i serdecznie zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum jak i klubu 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
No muszę przyznać, ze mazda jest moim drugim autem i odrazu po zakupie wpisałem mazda 121 i oczywiście wyskoczyło mi forum
w sumie to dobrze, że tak wysoko się lokuje 
PiĘkNe AuTo xD
PiĘkNe AuTo xD
Ahhh... Mazde zakupilem dzisiaj... MX-3 z 1996 roku... Kolor czerwony
Czyli najszybszy
Kiedy ją zobaczyłem to nastąpiło zauroczenie całkowite... Kiedy się przejechałem... Miłość! Coś pięknego
Witam wszystkich, dla których ten samochód jest czymś więcej niż tylko wozidłem...
Pozdrawiam z Jeleniej Góry..
Kiedy ją zobaczyłem to nastąpiło zauroczenie całkowite... Kiedy się przejechałem... Miłość! Coś pięknego
Witam wszystkich, dla których ten samochód jest czymś więcej niż tylko wozidłem...
Pozdrawiam z Jeleniej Góry..
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
Przyznam, ze jeszcze dwa tygodnie temu nie myślałem, ze będę miał mazde
na początku chcialem audi. ale jak zobaczyłem tą 121 to sie zakochałem
miłość od pierwzego wejżenia
Pozdrawiam wszystkich mazdomaniaków

Pozdrawiam wszystkich mazdomaniaków
PiĘkNe AuTo xD
PiĘkNe AuTo xD
TYRAN witam kolejnego szczęśliwego posiadacza mazdy

PiĘkNe AuTo xD
PiĘkNe AuTo xD
witamy 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Witam serdecznie,
wszystkich użytkowników i sympatyków forum Mazdy.
Jak na razie jestem sympatykiem tej marki, czynnym poprzez przeszukiwanie internetu – (tam znalazłem Wasz, sorry, obecnie Nasz Klub), zbieranie informacji o Magdalenach i przeglądanie ogłoszeń sprzedaży.
Obecnie prowadzę negocjacje z sprzedającym CX-7, da Bóg to i ja będę szczęśliwym posiadaczem stalowo-szarej "japonki" . Chociaż jak czytałem "Mazda" podobno jest rodzaju męskiego?
Ponadto w temacie VIN zamieszczę prośbę o pomoc w odczytaniu, przetłumaczeniu nr. VIN, z góry dziękuję za pomoc.
Szerokiej drogi, wip186, aha i nie myślcie że jestem kimś ważnym," wi" – to pierwsze dwie litery od imienia Wiesław a "p" to od nazwiska itd.
wszystkich użytkowników i sympatyków forum Mazdy.
Jak na razie jestem sympatykiem tej marki, czynnym poprzez przeszukiwanie internetu – (tam znalazłem Wasz, sorry, obecnie Nasz Klub), zbieranie informacji o Magdalenach i przeglądanie ogłoszeń sprzedaży.
Obecnie prowadzę negocjacje z sprzedającym CX-7, da Bóg to i ja będę szczęśliwym posiadaczem stalowo-szarej "japonki" . Chociaż jak czytałem "Mazda" podobno jest rodzaju męskiego?
Ponadto w temacie VIN zamieszczę prośbę o pomoc w odczytaniu, przetłumaczeniu nr. VIN, z góry dziękuję za pomoc.
Szerokiej drogi, wip186, aha i nie myślcie że jestem kimś ważnym," wi" – to pierwsze dwie litery od imienia Wiesław a "p" to od nazwiska itd.
wip186