BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
OLKAwięc zapytuję jak tam sprawa projektu loga? lukaszxedos6 dopracowane?
to co ma niby być to jest ok, ale to wybrałem z letkim a chciałbym też oczywiście z bydzią bo w sumie bardziej to dla nas
myślę, że właśnie zostawimy to na jakiegoś spota np. następny weekend, a ja wezmę kompa ze sobą + jakaś pizza gdzieś na mieście i będzie ok
może następna sobota od 15:00 do wieczora jak wiekszości bedzie pasowało
to co ma niby być to jest ok, ale to wybrałem z letkim a chciałbym też oczywiście z bydzią bo w sumie bardziej to dla nas
myślę, że właśnie zostawimy to na jakiegoś spota np. następny weekend, a ja wezmę kompa ze sobą + jakaś pizza gdzieś na mieście i będzie ok
może następna sobota od 15:00 do wieczora jak wiekszości bedzie pasowało
witamy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Adisbdg napisał(a):kulturalnie
a to nowość
witaj
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
bump
ps co to za medaliki po wyslaniu temetu
ps co to za medaliki po wyslaniu temetu
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Adisbdg napisał(a):Jestem nowy więc kulturalnie chciałbym się ze wszystkimi przywitać zarówno jako nowy użytkownik forum jak i posiadacz tak wspaniałego samochodu jakim jest mazda usmiech
Witamy, a teraz foty twojej mazdy
Less roof, more fun

cammus napisał(a):
Cześć nowy, znaczy Adisbdg – mozna troche uproscic? np. Adis?
Jak kto woli Adis bylo zajete wiec wyszlo Adisbdg
Fievopac napisał(a):Witamy, a teraz foty twojej mazdy
Zaraz jak beda foteczki to wrzuce
- Od: 15 sty 2009, 00:58
- Auto: Mazda 6 2.3 Top Sport 2006
Witam Mazdowiczow z Bydgoszczy. Czy ktos mi moze polecic jakiegos dobrego blacharza/lakiernika? Mam do spasowania przod w moim Xedosie – nie ma tam nic do klepania czy lakierowania, chodzi tylko o spasowanie (uszkodzenie mozna zobaczyc na fotkach, ktore znajduja sie w moim temacie). Piotrus polecal carrera motors na ul. Cmentarnej 82, ale nic o nich nie udalo mi sie w necie wyczytac. Mial ktos z nimi do czynienia badz moze polecic sprawdzonego fachowca?
Jak Piotruś Ci polecił to ja bym dalej nie szukał 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
heh i pewnie tak zostanie 
To ten zakład, w którym stoją same bmki i audi, a kiedyś stał chrysler prowler? 
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
jakas beemka tam stala, stal tez bodajze jakis saab calkiem skasowany – fury rozne rozniaste. A co? Masz doswiadczenie z nimi?
Nie nie,nic u nich nie robiłem, ale na pewno robią dobrze bo są autoryzowanym warsztatem bmw. Tylko że sporo kasują. W zeszłym roku wołali 400 za lakierowanie elementu.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Tito01 napisał(a):W zeszłym roku wołali 400 za lakierowanie elementu.
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"