Czyli mowisz ze jeśli wypierdziele te glosniki z polki i wsadze w drzwi nawet z wygluszeniem to z przodu itak dalej nic sie nie zmieni? Bo chodzi mi o to ze np jeden kolega ma a4 z przodu odseparowany z tylu w polce glosniki 16.5 i pieknie wszystko gra... 2 np.. z przodu ma tylko tweetery z tylu w polce 16.5 i tez sa basy bez zadnych subwooferow i grubszej roboty chcialem osiagnac to samo ale jest pieknie natomiast tylko z tylu..
"to zależy co oznacza żeby było dobrze"
Chce miec dobre basssy z przodu.. czyli jesli zmienie przednie glosiki na porzadne to duzo pomoze?
"to znaczy, że była niepoprawna instalacja (chyba, że ten efekt słyszałeś na zewnątrz)."
Nie efekt slyszalem taki ze przy zastosowaniu zwyklych glosnikow 16.5 w tylnej polce bass dobiegal tak jakby w bagazniku byl zastosowany subwoofer.. chcialbym zebys mnie zrozumial... chce zastosowac 4 glosniki i miec w aucie dobry efekt jak inni... i kazdemu to wychodzi tylko w tej mazdzie jest jakos dziwnie... nie moge zrozumie dlaczego jeden ma glosniki w polce i slychac porzadnie dzwiek w calym aucie a ja mam w polce i musze jezdzic z tylu