WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Malutka dzięki.
Ja dziś do kojota nie wpadam bo nie mam poco, okazało się ze to środkowy zaraz za flanszą się rozłazi, dokonam zakupu i wpadnę na montaż. Chyba że Kojot masz dojścia jakieś na miejscu do czegoś takiego jak tłumik środkowy w dobrej cenie.
Ja dziś do kojota nie wpadam bo nie mam poco, okazało się ze to środkowy zaraz za flanszą się rozłazi, dokonam zakupu i wpadnę na montaż. Chyba że Kojot masz dojścia jakieś na miejscu do czegoś takiego jak tłumik środkowy w dobrej cenie.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong tylko z kwasu a cena dla ciebie pewnie za wysoka
malutka a ty się lecz i wracaj do zdrowia bo spot niedługo
malutka a ty się lecz i wracaj do zdrowia bo spot niedługo
SILNIK WANKLA OD A-Z ! WSZYSTKIE Japońce
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Kochani w związku z tym że nie wszyscy zaglądają do HydeParku umieszczam tu linka do tematu który bardzo bym prosiła żebyście przeczytali
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66487
nie będę nic dodawać, proszę tylko o poświęcenie 5 minut na przeczytanie
dziękuję
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66487
nie będę nic dodawać, proszę tylko o poświęcenie 5 minut na przeczytanie
dziękuję
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
malutka napisał(a):ale oni mają prawo se pogadać o dupa maryni....
Sorry, że tak się wibiłem
Ale Mała za ten tekst Cię bardziej lubię
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Równouprawnienia żądamy
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
rxwawa bez sensu kwasować wydech mazdy przy moich przelotach i braku innych modów, szczególnie że wymieniam koniec wydechu.
Zna ktoś miejsce w wawie gdzie wydech do GE dostanę od ręki, bo na allegro fajne są ale niestety daleko.
Zna ktoś miejsce w wawie gdzie wydech do GE dostanę od ręki, bo na allegro fajne są ale niestety daleko.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong napisał(a):rxwawa bez sensu kwasować wydech mazdy przy moich przelotach i braku innych modów, szczególnie że wymieniam koniec wydechu.
jakie fajne masz do GE ?
lajtowo, wolalbym spota u kojota jednym slowem... bo jak bedzie znow "multum" osob to ja podziekuje... a tak sie szykuje bo cale 2 osoby sie wypowiedzialy...
-
beso
beso napisał(a):jest ktos w stanie odp czy bedzie jutro na spocie??
Ja będę.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
mnie jutro nie będzie, bo mam wyjazd służbowy i wrócę dopiero po 22...BTW Lulu mnie będzie z Centralnego odbierać
u Kojota...ja osobiście to miejsce bardzo lubię, ale po pierwsze należałoby spytać Tomka czy mu nie przeszkadza że mu się co tydzień na głowę zwalamy (a nawet częściej
) a po drugie nie wszystkim pasuje ta lokalizacja, Don dojeżdża z Pruszkowa czy speedone dojeżdża aż z Grodziska – mają do przejechania całą Warszawę...
zimą ciężko jest znaleźć dobre miejsce – w knajpach patrzą wilkiem na taką grupę ludzi siedzącą przy kilku colach (poza tym nie wszyscy chcą tam siedzieć), z parkingów nas wyrzucają, poza tym jest zimno nawet na tych krytych czy podziemnych... u Kojota przynajmniej jest swoboda, można i przy autach postać i w cieple posiedzieć, nawet podłubać coś w madziach, zrobić sobie kawę czy napić się coli (czasem z prądem
) tyle że jest daleko dla niektórych na stałe spotkania...
u Kojota...ja osobiście to miejsce bardzo lubię, ale po pierwsze należałoby spytać Tomka czy mu nie przeszkadza że mu się co tydzień na głowę zwalamy (a nawet częściej
zimą ciężko jest znaleźć dobre miejsce – w knajpach patrzą wilkiem na taką grupę ludzi siedzącą przy kilku colach (poza tym nie wszyscy chcą tam siedzieć), z parkingów nas wyrzucają, poza tym jest zimno nawet na tych krytych czy podziemnych... u Kojota przynajmniej jest swoboda, można i przy autach postać i w cieple posiedzieć, nawet podłubać coś w madziach, zrobić sobie kawę czy napić się coli (czasem z prądem

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):nie wszystkim pasuje ta lokalizacja, Don dojeżdża z Pruszkowa czy speedone dojeżdża aż z Grodziska
Niestety racja
Mimo że miejscówka fajna to jeżeli miała by być stała to ja odpadam z większości spotkań. Mam 40km w jedną stronę, a speedone chyba z 60. Chociaż on i tak częściej u kojota bywa niż ja.
Żeby nie być tylko na nie, poszukam jakiejś zastępczej miejscówki. Może się uda coś znaleźć
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B