Kills on Road & Street
Hej to był mój debiut z zaskoczenia w TV 
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
- Od: 29 sie 2008, 13:19
- Auto: 220KmGTX>Sunny2.0D>C20LET
xXx napisał(a):Wujek Kamil, zmien sobie avatar, bo jak patrze na niego, to zawsze mi sie kojarzy, ze to Ty,
mi też

Sokool napisał(a):Też się kiedyś z tego śmiałem, tyle, że tak naprawdę gość cierpi na porażenie mózgowe...
http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU11g
Co za filmik
xXx napisał(a):Wujek Kamil, zmien sobie avatar, bo jak patrze na niego, to zawsze mi sie kojarzy, ze to Ty
To to nie jest On??
-
Lukasz_zdw
Szkoda że nie jesteśmy w dubaju, nie dość że proste szerokie jak morze to jeszcze waha tania a do tego sucho i może by tego pierdzielenia farmazonów nie było.
Skillował ktoś coś?
Skillował ktoś coś?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong napisał(a):Skillował ktoś coś
Ja dzisiaj prawie siebie

Aż mi się żal siebie i swojej głupoty zrobiło

"Uchronił mnie tylko głupi fart..." Pozwalając się zatrzymać na metr przed autem, które wyjechało na czołowe...

f*ck
ja dzis z rolki poleciałem z Golfem GT. do 130 jechałem za nim. ale pozniej jak przycisnąłem do 160 (na expresówce) to pozamiatane. Nie wiem czy odpuscił czy nie dał rady
wygladał na mocno zajechanego.
U mnie dalej cisza...
nie ma warunków.. czasami tylko przód auta ściga tył na placu.. chyba ze pojadę RWD (co prawda to tylko H-1....) to na równym śniegu całkiem nieźle sobie radzi..
P.S
O spalaniu nie wspomnę... kilka godzin i susza w baku
P.S
O spalaniu nie wspomnę... kilka godzin i susza w baku
Mev napisał(a):Ja dzisiaj prawie siebie
Ja bym przed wczoraj skillował bramę wjazdową do myjni Statoil

Loczek napisał(a):Sokool napisał(a):Też się kiedyś z tego śmiałem, tyle, że tak naprawdę gość cierpi na porażenie mózgowe...
trza było zrec te jabłka spod czernobyla?
Nie wystarczy byc takim Imbecylem jak ty ... I nie miec poszanowania dla innych ...
Nie wystarczy byc takim Imbecylem jak ty ... I nie miec poszanowania dla innych ...
A ty z czym nagle tutaj wyskakujesz? Wyzywasz od imbecyli i zaraz w tym samym zdaniu piszesz o poszanowaniu innych... jestes pewien, ze wszystko gra u ciebie?
Jeszcze jedno slow OT i zamykam znowu ten temat i nei skonczy sie na kilku dniach odpoczynku tym razem...
Less roof, more fun

Tigra WTT* – poległa ze startu do ok. 80, dalej odpuściłem i tak po kilku sekundach mnie dogoniła i z hukiem wyprzedziła
* wściekły tuning tesco
* wściekły tuning tesco
wstyd sie przyznac ale dzis przez pol miasta scigalem sie z fabia tdi heheh jechalem doblo, zaczelo sie od startu na swiatlach na ktorych dostalem po tylku i to duzo ale przez nastepne 4 km wyscigu prowadzilem prawie caly czas i wygralem heheh ale to glupie
p.s coupe nieodpalane juz 2 tyg
p.s coupe nieodpalane juz 2 tyg