może głupie pytanie ale czy mx3 od 97' wychodziły z szyberdachem? bo już parę razy szukałem takiej z takim(ekskluzywnym:P) wyposażeniem i znalazłem jedną z 97' na (chyba) 100.
madzie miały dużo różnych innych opcji wyposażenia a akurat otwieranego dachu nie...
Czy były Mx-3 z szyberdachem?
Strona 1 z 1
Chodzi Ci o końcówkę produkcji, czy wersję po lificie? Ogólnie blaszany szyberdach był w opcji, trafiają się takie modele (szczególnie V6). Niemcy często korzystali z tej opcji, w przeciwieństwie do klimatyzacji 
wydaje mi się że to rocznik 97' był lift(jeśli nie popraw Globy)
no tak na moje to bez sensu bo przecież szyberdach powinien być już w standardzie:P ale to tylko moje zdanie....
ja też wolałbym szyberdach niż klimę:P
no tak na moje to bez sensu bo przecież szyberdach powinien być już w standardzie:P ale to tylko moje zdanie....
Globy napisał(a):Niemcy często korzystali z tej opcji, w przeciwieństwie do klimatyzacji
ja też wolałbym szyberdach niż klimę:P
sprzedam przedni prawy amore-mijo do mx3 (80%-sprawny).
7x przekaźnik 24V(przemysłowe na szynę DIN) oraz zasilacz 12 V cena: dogadamy się;)
7x przekaźnik 24V(przemysłowe na szynę DIN) oraz zasilacz 12 V cena: dogadamy się;)
- Od: 13 cze 2008, 21:49
Lift był 1994/1995 (nowa deska)
A ja muszę mieć i szyber, i klimę 
Globy napisał(a):Lift był 1994/1995 (nowa deska)
no fakt:p
ale w rocznikach do 97' jest przeważająca większość z wyposażeniem w szyberdach a po tej dacie jak na lekarstwo....
wg mnie dziura w dachu musi być bo ładniejsze auto jest! a klima jeśli jest to ok a jeśli nie ma to też się świat nie zawali:P
sprzedam przedni prawy amore-mijo do mx3 (80%-sprawny).
- Od: 13 cze 2008, 21:49
Strona 1 z 1