gstr napisał(a):Nie zdarzyło Ci się wymienić czegoś co Cię denerwowało, a po założeniu nówki wciąż było jak wcześniej?
nie...
i Boże uchowaj!
bo bym chyba k...a z butów wyskoczył!
E.
www.mazdaspeed.pl
gstr napisał(a):Nie zdarzyło Ci się wymienić czegoś co Cię denerwowało, a po założeniu nówki wciąż było jak wcześniej?
gstr napisał(a):Generalnie chwała za to, że robi to na swoim samochodzie
Enduro napisał(a):normalny uzdrowiciel
domin1979 napisał(a):Fajny pomysł z tą ankietą, można by jeszcze parę podobnych strzelić jak turbiny, wtryski
Może by moderator nam przekleił te ankiety na górę, wtedy można by wrzucić wszystko w jednym temacie.gstr napisał(a):Tak też myślałem, ale się powstrzymałem, myślę, że lepiej było zrobić po kolei. Najpierw 2M, potem turbo, potem wtryski...
Enduro napisał(a):no i zbiera doświadczenia prz okazji tych napraw
Jaksa napisał(a):Enduro napisał(a):no i zbiera doświadczenia prz okazji tych napraw
Dokładnie , nie eksperymentuje na klienta samochodzie ( dlatego w obecnej chwili przyszedł czas na MPS , nastepnie bedzie GH lub CX-7 zalezy od sponsora)
Jaksa napisał(a):nastepnie bedzie GH
Mnie juz mordka swedzi do GH , nie ma takiej mocy co MPS ale wygląda [tiiit] no i jest to totalnie inne auto .gstr napisał(a): Ja teraz trochę żałuje, że nie zaszalałem
Nieeee....1,8 w ogole nie jedzie ale 2.0 jest spoko , miałem okazję smignac na jazde testowa 2.0 – boskie auto .....gstr napisał(a):Nawet GH w benzynie w słabej bym przeżył
Albo albodomin1979 napisał(a):Z opisu wynika, że potrzebujesz CX-7
Jaksa napisał(a):Mnie juz mordka swedzi do GH , nie ma takiej mocy co MPS ale wygląda [tiiit] no i jest to totalnie inne auto
zoltrix napisał(a):Wymieniałem u Jaksy przy ok 130kkm (wg licznika) realny przebieg to plus 60kkm.
Maciej.007 napisał(a):Przebieg – teoretycznie – 138 500
Myjk napisał(a):Akurat, ja bym stawiał na +100 tkm w obydwu przypadkach.
zoltrix napisał(a):Jestem pewien, że u mnie to 60 kkm! Sprawdzone
zoltrix napisał(a):i jeśli często zdarza Ci się jeździć w okolicach 1500rpm
zoltrix napisał(a):Jeśli oczywiście uda Ci się zbliżyć do 200kkm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6