No skoro temat przerodzil sie z poszukiwania auta do kupienia do luznej gatki szmatki na temat pojazdow mniej lub bardziej godnych pasjonata wtakim razie osmiele sie zapytac szanowne grono o Audi S4
o generacje produkowna do 2001 () (ta z twin turbo V6) jak i ta nowsza z V8 z poczatku produkcji??
Jakk sie sprawuja??Mocno sie sypia??Nie ma problemow ze skrztyniami (manualymi i automatami) itd...
wkleje Ci malutki opis autka które Cie interesuje a jeździł nim mój znajomy . Ja osobiście też miałem sie okazje przejechać i audi S4 zdecydownie nie przypadło mi do gustu . Jechałem wcześniej jego impreza GT i samochód daję o 100 % wiecej frajdy z jazdy . Audi S4 to taka szybsza limuzyna . Dodam ze znajomy ma wiele furek sportowych bo terazm ma rs6 i cayena wiec autko ogarniał i dbał o nie
Tym razem S4 1998 2.7 bT kolor RSblau, (2005-2006)auto mocne w briefie 310 KM więc jakiś tjunink był robiony za odrą, i faktycznie coś było bo hamownia pokazała 298KM, auto powalało elastycznością, ciche, dość szybkie i prawie nie było wad póki nie zaczęły się [tiiit] turbiny, w sumie po trzeciej wymianie dwóch turbin i po upływie roku jazdy znów decyzja o zmianie, tym razem znów powrót do japońskiej technologii