WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Pewnie, że możesz. To żaden problem, też byłem nowy we Włocławku, przyjeżdżaj bez krępacji 
Spotykamy się o 15 pod HM z powodu ze nie wszyscy beda mogli o 12
Więc do zobaczenia o 15 dzisiaj 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Lopez.w napisał(a):Odpiszcie czy ktoś nowy może się pojawić, bo kumam, że wy się dobrze znacie.
Pozdro.
Zapraszamy
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Jacol napisał(a):Co do WOŚP proponuje spotkanie osobom które chcą pojawić się na WOŚP dnia 3.01.2009r. o godzinie 12:00 pod Halą Mistrzów. Tam ustalimy już wszystko dokładnie i zapniemy wszystko na ostatni guziczek

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Dzięki Panowie i Pani za kolejne spotkanie 

..wiecej szczegolow dowiemy sie w poniedzialek,jak odbede spotkanie z Beatka odpowiedzialna za sztab WOSP we Wlocku
No Kochani macie caly przyszly tydzien ...zeby postawic auta na kolka..i zaplanowac przybycie..i kwestowanie z nami ...i z Jurkiem oczywiscie

...bo zamiast mozgu wata cukrowa ...

- Od: 19 lut 2008, 01:28
- Auto: MX-5
Monique323 bardzo
odbierz PW
Madzia będzie gotowa 

Jako że już co nieco ustalilismy to klub MazdaSpeed wspomoże Wielką Orkiestre Świątecznej Pomocy w dniu 11.01.2009.
Bedą naklejki na autka, wiec pojeździmy, pokwestujemy , pokażemy nasze autka
Spotykamy sie na parkingu koło sklepu RTV/AGD Daniel (koło domu handlowego Wiślanin) na ulicy Witosa o godzinie 10:00 żeby okleić swoje autka. Potem wyruszymy dalej
Więc spotykamy się:
Data: 11 styczeń 2009r.
Godzina: 10:00
Miejsce: Parking przy sklepie Daniel na ul. Witosa
Bedą naklejki na autka, wiec pojeździmy, pokwestujemy , pokażemy nasze autka
Spotykamy sie na parkingu koło sklepu RTV/AGD Daniel (koło domu handlowego Wiślanin) na ulicy Witosa o godzinie 10:00 żeby okleić swoje autka. Potem wyruszymy dalej
Więc spotykamy się:
Data: 11 styczeń 2009r.
Godzina: 10:00
Miejsce: Parking przy sklepie Daniel na ul. Witosa
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol Wróbelku
potwierdzamy swoją obecność: Gapcio, ja i Xed.

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Jacol potwierdzam swoja obecnosc
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Dobra, to lista obecności bedzie na 1 stronie tematu 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol na dzień dzisiejszy jestem ja, myślę, że uda mi się przyjechać z Drykanem, jeśli zdąży zrobić Madzię do soboty. Czy jeszcze uda się w więcej osób zobaczymy, jeszcze trochę czasu zostało.
Obecny!
- Od: 10 paź 2008, 18:57
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD