WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
to z wołomina daleko nie masz
to do zobaczenia wszystkim u Kojota 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Postanowiłem nadrobić zaległości
Będę leciał z marsa i wracał do centrum, więc mogę podwieść pijących.
Będę leciał z marsa i wracał do centrum, więc mogę podwieść pijących.
Pozdrawiam Tomasz
-------------------------------------------------------------------
Moja Madzia
Moja Madzia
- Od: 12 lis 2007, 07:15
- Auto: 626 2.0l '00r
Gibsong napisał(a):wypijcie i moje bo od świąt zdycham na jakąś zaraze.
KAC ?
żartuję... kuruj się w takim razie
Ja nikogo nie zabiorę ani nie poprowadzę, bo jadę wcześniej prosto z pracy.
Hehehe widzę że nasze motoryzacyjne spotkania robią się coraz bardziej imprezowe
Cezar a ty nie zapomnij naładować baterii w kamerze

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Bateria juz chyba jest na wykończeniu i nie trzyma energii... poza tym nie mam oprogramowania narazie do obróbki materiału z kamery.... bo siedzę na linuksie a progsy miałem na Xpku ale czeka mnie re-instalka Windy, wiec jak ktos ma to chętnie mu podrzucę kamerę z kasetą. (taka mała prywata)
Ostatnio edytowano 29 gru 2008, 23:51 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
no niestety, ale i mnie nie będzie, choć bardzo chciałem i planowałem przyjechać.
tak się złożyło, że dziś wieczorem ma przyjść instalator i internet mi podłączyć (już od miesiąca nie mam i się wściekam), a że ma być po 19 da rady, tym bardziej że nie wiem dokładnie o której będzie
Tak więc:
Życzę wszystkim (mazdom) wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
\
PS. Miłej zabawy...
tak się złożyło, że dziś wieczorem ma przyjść instalator i internet mi podłączyć (już od miesiąca nie mam i się wściekam), a że ma być po 19 da rady, tym bardziej że nie wiem dokładnie o której będzie
Tak więc:
Życzę wszystkim (mazdom) wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
PS. Miłej zabawy...
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Siema Siema
Powracam z zaświatów.
Witam Was wszystkich po sporej przerwie
Powiedzcie mi jak trafić do "Kojot Garage" ? Ustawić się za bardzo nie mogę bo nie wiem o której wyjadę, ale z wielką chęcią zobaczę się z Wami.
P.S. Kurcze ja tu ponad polowy ludzi nie znam
Powracam z zaświatów.
Witam Was wszystkich po sporej przerwie
Powiedzcie mi jak trafić do "Kojot Garage" ? Ustawić się za bardzo nie mogę bo nie wiem o której wyjadę, ale z wielką chęcią zobaczę się z Wami.
P.S. Kurcze ja tu ponad polowy ludzi nie znam
Aidan
Aidanku z Ursynowa lecisz sobie Siekierkowskim prosto w Marsa, na drugich światłach skręcasz w lewo, jedziesz prosto aż do ronda na którym skrecasz w prawo, znowu jedziesz cały czas prosto (przez Zielonke) no i jak wjedziesz do Kobyłki, miniesz Orlen po prawej ręce i na pierwszych światłach skręcasz w lewo
ul Dąbrowskiego 19
Aidanku z Ursynowa lecisz sobie Siekierkowskim prosto w Marsa, na drugich światłach skręcasz w lewo, jedziesz prosto aż do ronda na którym skrecasz w prawo, znowu jedziesz cały czas prosto (przez Zielonke) no i jak wjedziesz do Kobyłki, miniesz Orlen po prawej ręce i na pierwszych światłach skręcasz w lewo

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Dzięki malutka 

malutka dluzsza trase mu powiedzialas ale zapewne prostsza:P ja to za zielonka tuz za orlenem po lewej stronie wale w lewo i pierwsza w prawo kolo figurki i jest dabrowskiego
zreszta nie ma znaczenia
ja zabieram szampana i kierowce ze soba
do zobaczenia dzis

-
beso
beso napisał(a):ja to za zielonka tuz za orlenem po lewej stronie wale w lewo i pierwsza w prawo kolo figurki i jest dabrowskiego
odleglosc jest ta sama a prosciej jechac do skrzyzowania i skrecic w lewo
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6