Kills on Road & Street
Jacek176 z tym mercem niezle 

Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
Tiguan TSI poległ
Szkoda że nie mogłem zobaczyć miny Pana w VW (bardzo się śpieszył)
Miał lepszy start... wysunął się o długość (zaspałem
) ale na 2jce był juz mój
Trafiła się jeszcze jakas E36 max 2.0 ale to już było znęcanie się nad nim
Szkoda że nie mogłem zobaczyć miny Pana w VW (bardzo się śpieszył)
Miał lepszy start... wysunął się o długość (zaspałem

Trafiła się jeszcze jakas E36 max 2.0 ale to już było znęcanie się nad nim
MX3 1.6 16V B6-ME EC (było)
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
Audi A3 1.8T
- Od: 17 lut 2007, 19:36
- Auto: A3 1.8T
ravo napisał(a):a ja bede w wawie na pare dni![]()
tylko aby bylo sucho
macie jakies ustawki gdzies ?
w klasie do 200 kucy ...
TAK!!!

ps. Twój poprzedni avatar był fajniejszy
MX3 1.6 16V B6-ME EC (było)
Audi A3 1.8T
Audi A3 1.8T
- Od: 17 lut 2007, 19:36
- Auto: A3 1.8T
jacobs napisał(a):po f/l język mocy nie sprawdzałem, podałem tyle ile mi kierownik powiedział
może miał już ten 2.0 TDI, ale w B5 były tylko 8V i one miały 136KM, a te w nowych Paskach 2.0 TDI 16V 140KM. Zresztą nie istotne.
ravo napisał(a):a ja bede w wawie na pare dni
ja możliwe, że także, ale dopiero z końcem stycznia.
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
yiabol dlatego pytałem bo to podobno jedyna opcja na naprawdę dobre skręcanie w VAG i ponoć właśnie od G4 i pochodnych nie możliwa do zrealizowania, znaczenie ma chyba czy gaz jest na lince, obiło mi się to o uszy na innym forum gdzie bez końca są wałkowane tematy, dlatego pytam.
Ravo jedyne co mi przychodzi do głowy to Misiekwaw i jego MS3. Chyba że marka nie gra roli to jest parę szybkich aut. Jakby jakieś ustawki były dajcie PW przyjadę popatrzeć na szybkie auta.
Ravo jedyne co mi przychodzi do głowy to Misiekwaw i jego MS3. Chyba że marka nie gra roli to jest parę szybkich aut. Jakby jakieś ustawki były dajcie PW przyjadę popatrzeć na szybkie auta.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Objechane dosyć znacznie BMW 525. Ze świateł ruszył z piskiem więc napewno chciał się ścigać, start miał lepszy przez tylny napęd, ale po niedługim dystansie mogłem spokojnie wjechać przed niego 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
ravo w Wawie są ustawki kilkuset konnych aut, ale o nich raczej wiedzą tylko właściciele samochodów dysponujących taka mocą 
może miał już ten 2.0 TDI, ale w B5 były tylko 8V i one miały 136KM, a te w nowych Paskach 2.0 TDI 16V 140KM.
W B5 przed liftem i po lifcie wystepowalo 1.9 TDIi miało ono 131km i 8V.
Co rownoczesnego hamowania i dodawania gazu w VAG obilo mi sie to o uszy ale w kontekscie hamowania lewa noga, że jeżeli tak sie zrobi to auto zaczyna sie dlawić. Ba pisało nawet o tym którymś numerze WRC. Nie wiem nie sprawdzalem dla chetnych nie jest trudne zeby sprawdzic wystarczy pusty placyk
Co by nie robić OT skillowany przez 626 caddy 1.9TDI 105 km na pusto lecial ale mial nie farta bo troszke sie spieszylem
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'
ravo napisał(a):a ja bede w wawie na pare dni![]()
tylko aby bylo sucho
macie jakies ustawki gdzies ?
tak jak Adaś napisał niestety, ale nie zapomnij się odezwać dołączysz 3 MPS do listy skilowanych
a ja chcialem chyba przeprosic za killa ktory mi wyszedl, ale sam kierowca sie tego prosil...
W moim rodzinnym miescie, Pulawach, jechalem prawie samochodem – Smartem ForTwo... Ten prawie samochod ma tez prawie silnik o pojemnosci podobno 700ccm. Do tego skrzynie tiptronic i naped na tyl...
Jak na tak male badziewie to naprawde fajnie smiga, ale nie myslalem zeby sie z kimkolwiek tym czyms scigac spod swiatel... Az na jednych swiatlach stanela obok mazda... 323F BA 1.5. Kolor granatowy, na LPU. Chlopak z dziewczyna, popatrzyli sie na smarta chwile no ale stwierdzilem ze przeciez nie bedzie chcial sie scigac z polsamochodem. Niestety, zapalilo sie zielone, ja powoli ruszam a mazda z piskiem... No to trzeba bylo przyjac wyzwanie, chociaz smiac mi sie chcialo strasznie ze ktos sie wyrywa przy smarcie.
No i niestety... Nie wiem jak kierowca mazdy wytlumaczyl to dziewczynie, ale dostal tak sromotny lomot od Smarta!! Dopiero chyba przy 80-90 zwolnilem przed kolejnymi swiatlami do mazda mnie wyprzedzila.
Ale naprawde, az mi glupio bylo ze Smartem pokonalem kochana Mazde
Wiec kierowce przepraszam za narobienie obciachu przy dziewczynie... 
W moim rodzinnym miescie, Pulawach, jechalem prawie samochodem – Smartem ForTwo... Ten prawie samochod ma tez prawie silnik o pojemnosci podobno 700ccm. Do tego skrzynie tiptronic i naped na tyl...
Jak na tak male badziewie to naprawde fajnie smiga, ale nie myslalem zeby sie z kimkolwiek tym czyms scigac spod swiatel... Az na jednych swiatlach stanela obok mazda... 323F BA 1.5. Kolor granatowy, na LPU. Chlopak z dziewczyna, popatrzyli sie na smarta chwile no ale stwierdzilem ze przeciez nie bedzie chcial sie scigac z polsamochodem. Niestety, zapalilo sie zielone, ja powoli ruszam a mazda z piskiem... No to trzeba bylo przyjac wyzwanie, chociaz smiac mi sie chcialo strasznie ze ktos sie wyrywa przy smarcie.
No i niestety... Nie wiem jak kierowca mazdy wytlumaczyl to dziewczynie, ale dostal tak sromotny lomot od Smarta!! Dopiero chyba przy 80-90 zwolnilem przed kolejnymi swiatlami do mazda mnie wyprzedzila.
Ale naprawde, az mi glupio bylo ze Smartem pokonalem kochana Mazde
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Iktorn92 napisał(a):W B5 przed liftem i po lifcie wystepowalo 1.9 TDIi miało ono 131km
B5 Przed FL TDI miało 115KM (pierwsze PD) – wiem bo ojciec ma takiego, a po FL TDI to już 130KM, chyba że jakoś ostatnie sztuki wersji przed FL dostawały już ten 130KM.
Co do Smarta to we Wrocku koleś robi takiego Smarta Turbo, ma to mieć podobno 90KM – więc ostro będzie
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
Dlaczego na każdej stronie w tym temacie muszą być dywagacje nt. silników TDI ?
widocznie budza u ludzi niezdrowe emocje