Spotkanie fanów Mazdy w Zielonej Górze, 16.04
o robi sie coraz milej , a co do Palmiarni to można zajsc na jakąś herbatke badz kawe jezeli pogoda nie pozwoli na gilowanie ale mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda i zrobimy sobie grilowanie. Jak cos to Greg namów Ravo na przyjazd i wezcie konieczenie flage pozdro
-
Pyton162
Marco81 napisał(a):Fajnie by to wyglądało gdyby tak jechać kolumną do Zielonej
No to moze i ja bym sie podlaczyl do was gdzies za polkowicami kolo tego "slimaka" chyba wszyscy wiedza o co chodzi
- Od: 21 lut 2005, 15:39
- Auto: była 626GE 323BG Eclipse 323F BA a teraz Scion Tc
oj tak, czasu jest coraz mniej
W drodze do Zielonej będziemy zbierać wszystkich zainteresowanych po kolei , hmmm , brzmi ciekawie
Może uda się na trasie zwerbować kogoś nowego
Mazd na naszych drogach wciąż przybywa
Zobaczymy
W drodze do Zielonej będziemy zbierać wszystkich zainteresowanych po kolei , hmmm , brzmi ciekawie
Może uda się na trasie zwerbować kogoś nowego
Mazd na naszych drogach wciąż przybywa
Zobaczymy

- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była
dzisiaj rozmawiałem z kolesiem może uda sie załatwić G-Techa i bedziemy mogli pomierzyć czasy w naszych madziach jeżdżąc na torze , pozdro
-
Pyton162
tomax napisał(a):przyłączam się na 90%, i postaram się namówić kolegę z mx3
OOO wreszcie ktoś z mojego miasta

- Od: 21 lut 2005, 15:39
- Auto: była 626GE 323BG Eclipse 323F BA a teraz Scion Tc
Moze i ja sie pojawie 
- Od: 8 mar 2005, 21:59
- Auto: Fiat Grande Punto
dzisaj byłem oblukac jak tam wyglada tor, no i nie powiem całkiem niezle , kolesie z klubu ZTK robili porzadki na torze i w jego obrebie , mam nadzieje że do 16 niebedzie znowu syfu , co do grilla to prosze ze soba wziaśc po jakiejs kiełbasce czy cos w tym stylu
, talerzyki i inny sprzet bedzie zapewniony, pozdro
-
Pyton162
jeżeli nie wiecie jak trafić pod Palmiarnie to dal tych co wjada ulicą Wrocławską do Zielonej Góry czyli z wrocka , polkowic itd to z ul Wrocławskiej skrecicie w prawo na ul lwowska a potem jadac do gory lwowska w lewo w ul piaskową, i już jestesiciee na miejscu , duży parking , lub kierujcie sie na hotel Qubus, jest on obok Palmiarni, a jeżeli ktoś bedzie miał problem to szczegłółowa mapa Zielonej góry jest na necie lub możemy sie spotkać na poczatku miasta i razem pojedziemy pod Palmiarnie, a tak pozatym to ma byc pogoda i wtedy bedzie napewno super bo zrobimy sobie grilla, a jezeli bedzie deszczyk to podjedziemy na parking podziemny do Castoramy, mam nadzieje że bedzie nas troche , a dla tych co sie wahaja czy przyjechać to mówie przyjeżdżajcie bedzie super, pozdro i dozobaczenia
-
Pyton162
Jedzie ktoś w końcu z tego Wrocławia? Dawać znać, to się kolumną wybierzemy. Marco, żyjesz? Ravo?
A Zieloną znam b. dobrze, to z dojazdem nie ma problemu.
Pozdrawiam
A Zieloną znam b. dobrze, to z dojazdem nie ma problemu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
- Od: 6 paź 2004, 13:49
- Auto: 323F BA 1,5 16V 95r.
Toud napisał(a):Jedzie ktoś w końcu z tego Wrocławia? Dawać znać, to się kolumną wybierzemy. Marco, żyjesz? Ravo?
Hej Toud.
Żyję , żyję
Jeżeli będziesz jechać z Jelcza Laskowic to możemy się spotkać na parkingu na ul. Mickiewicza. Co do godziny to sam nie wiem. Czekam na propozycje

- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była
Marco81 a może gdzieś na Legnickiej? Będę miał tam jeszcze jedną osobę do odebrania to byłoby w sam raz. Tak o 9? Tylko miejsce jakieś zapodaj. No i daj znać co z Ravo. Zabiera się?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Greg to na 12 45 bedziesz
pogonisz madzie i bedziesz szybciutko ale mysle że do 13 beziemy pod Palmiarnia a potem pojedziemy miastem na tor jak cos to poczekamy na Ciebie tu masz moj nr i dzwoń 0601292940 jak by co , pozdro
-
Pyton162
ravo napisał(a):ravo sie nie zbiera
nie to nie, bedziesz żałował
Marco81 napisał(a):Może być legnicka na stacji BP (były ARAL)
Ok, 9?
Pozdrawiam
Pozdrawiam