Mazda MX-6 GE FS 1993r
Wujek Loczek dobrze prawi
Ja kupiłem MX-6 bez spojlera bo takie auto wydawało mi się ładniejsze
Po kupnie zastanawiałem się gdzie jest przód a gdzie tył
Generalnie czegoś brakowało
Patrzyłem na inne MXy, głównie Piotrusia oraz Letkiego i szybko doszedłem co jest nie tak – brakuje spojlera od KLa
speedone, założyłeś już dokładkę przednią LSi?

pawelMX6 napisał(a):
bedzie jak znajde zderzak od USA , bo po pierwsze trzeba ściągnąć żeby dopasować idealnie a po drugie mam połamane zaczepy od środka a ja fuszerki niechce robić
ps. Jaki 3 stop planujesz dac ? taki jak mam ja (usa) , mazdaspeed , czy jeszcze co innego ?
Trzeci w spojlerze, tak jak J-spec 
Nie, nie – już wystarczy J-speca
Kierownicy też nie mam zamiaru przekładać
Jak założysz dokładkę koniecznie wrzuć zdjęcia

Jak założysz dokładkę koniecznie wrzuć zdjęcia
Dobra, pokaż to

speedone, a jak to wygląda jeśli chodzi o założenie? Nie pamiętam jak to u mnie wygląda ale tam jest po prostu zaślepka?
pawelMX6 napisał(a):speedone, a jak to wygląda jeśli chodzi o założenie? Nie pamiętam jak to u mnie wygląda ale tam jest po prostu zaślepka?
u Ciebie jest wolne miejsca na przyciski , przekłada się cały panel.
zaślepkę masz w angliku.
E, to nie chcę
Za dużo zabawy by było a efekt, jak dla mnie, mało potrzebny. Zresztą kubek jest z A-spec prawda? J-spec miał pojemnik na śmieci.
Kierownica ciekawa.
Kierownica ciekawa.
Loczek, ciąć trzeba, szpachlować, lakierować... przerost formy nad treścią moim zdaniem... Jakbym miał auto postawić do muzeum do oglądania to mógłbym robić.
Mev, pewnie z aut na części w wersji A-spec, np.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6318553

pawelMX6 napisał(a):Mev, pewnie z aut na części w wersji A-spec, np.http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6318553
Dziękować
f*ck